nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://img148.imageshack.us/img148/6537/200621710460zd.jpg sabahın 9 unda yazı geçti. moradondaki adama gidiyorum diye. tabi online olanlar zıpladı oraya. atillalar, barklar, sq, lycaon lupus lobo, volcanic rock, antrealar falan. atilları cekmek ısterdım ama pc cok kastıgından cekemedım. en az 50 tane falandı. kısa gunun karı lobo pendant we tooth :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 omfg barklara bak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 int priestin en iyi silahı bence tooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya bu aralar paraya sıkısımda bunu satmam lazım. areste +6 tooth ne kadar eder bılen war mı :p yanlıs hatırlamıosam 100-150 hp bonus werıyor +0ı. +6 da kac werir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 int priest in en ii silahı tooth we lobo hummer dir. ikisi de hp bonus werir. bende tooth war çok memnunum. we o görüntü için: aman allah ım. ordan en az 10 tooth çıkarmalısın..:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 +6 150 hp wermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 walla ben 3 tane kesebıldım. resımde fazla ınsan gozukmuyor ama arkamda bırsuru ınsan wardı we en kotusu cok kasıyor pc. adım atamıyorsun. buna şükretmek lazım. hyde,lobo,3 bark,bakirra,bishop,sq,atilla,bone collector we javana kestim sabah. resden sonra server acılınca cz de kestım. sonra moradondada dewam ettım. we bu kadar bosstan sonra düşen 2 item war. olsun ya hiç düşmeseydi daha kötü :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biz ardı ardına 2 h.q. kesmiştik. birinden me diğerinden we çıkmıştı. ama olympia da nerdeyse 500 attila kestik. pendant çıkmadı hiç. bi de şaşılacak olay giga çıkıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tooth cok gusel bi silah ya sekli filam orc priest a acaip yakisio.. bi de onu drop eden monster hangisi bone collector mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eğer humansan attila dan sadece giga cıkar karus isen pp ep filan cıkar oyunda oyle bir bug var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biff bunu her zaman yapıyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devilkisses Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 arkadaşlar gm bunları atcağı zaman yukarıda geçen yazı nasıl oluo ve hangi sıklıkla atıyorlar . bide bunlar kaç damage vurur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o bug düzeltildi 1.319 la diye biliorum milo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tooth barrktan düştü. sanırım ewt bug war cunku ben orcum we attiladan ep düşmüştü. ama bu 2-3 ay kadar oluyor ep. toothu almak ısteyen warsa ulaşsın bana :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 off ya ne güzel wallahi xigenondakiler resmen kış uykusunda ne bi event ne başka bişey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 3 talostan eventte 2 elf belt düşmüştü. nefis bir duyguydu lolz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar