Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arez gmi [_biff_] coşunca neler yapıyor bakın :=)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://img148.imageshack.us/img148/6537/200621710460zd.jpg

sabahın 9 unda yazı geçti. moradondaki adama gidiyorum diye. tabi online olanlar zıpladı oraya.
atillalar, barklar, sq, lycaon lupus lobo, volcanic rock, antrealar falan.
atilları cekmek ısterdım ama pc cok kastıgından cekemedım. en az 50 tane falandı. kısa gunun karı lobo pendant we tooth :=)
Mesaj tarihi:
ya bu aralar paraya sıkısımda bunu satmam lazım. areste +6 tooth ne kadar eder bılen war mı :p yanlıs hatırlamıosam 100-150 hp bonus werıyor +0ı. +6 da kac werir acaba
Mesaj tarihi:
int priest in en ii silahı tooth we lobo hummer dir. ikisi de hp bonus werir. bende tooth war çok memnunum. we o görüntü için: aman allah ım. ordan en az 10 tooth çıkarmalısın..:)))
Mesaj tarihi:
walla ben 3 tane kesebıldım. resımde fazla ınsan gozukmuyor ama arkamda bırsuru ınsan wardı we en kotusu cok kasıyor pc. adım atamıyorsun. buna şükretmek lazım.
hyde,lobo,3 bark,bakirra,bishop,sq,atilla,bone collector we javana kestim sabah. resden sonra server acılınca cz de kestım. sonra moradondada dewam ettım. we bu kadar bosstan sonra düşen 2 item war. olsun ya hiç düşmeseydi daha kötü :=)
Mesaj tarihi:
tooth barrktan düştü. sanırım ewt bug war cunku ben orcum we attiladan ep düşmüştü. ama bu 2-3 ay kadar oluyor ep. toothu almak ısteyen warsa ulaşsın bana :=)
  • Yeni Oluştur...