___Woodoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kimse topic acmıyor canım sıkıldı ve biraz anlamsız olsada bole 1 topiq acmaya karar verdim. en begendiginiz yani karizma olarak tip olarak char cinsi hangisi?... ben erkek orc priesti begeniyorum sizin yorumlarınızı beqliyorum. herkese ii aksamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sametoneal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bana göre orc warriorun yerini hiç bir şey alamaz. o shellerin görüntüsü mükemmel. özellikle helmet.... (boynuz). en beğendiğim karakterler zaten orc karakterler. 2. olarak da erekek priest gelior. sheller ile gözleri çok güzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 human warrior full shell rulzz tabi barbar olmucak islak_tosbaga gibi :) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 18:48 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 full chitin +8 dual shard / mirage human erkek asasin 2. orc warrior full chitin kask shell giga axe sarı pelerin :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 shell setli human worrıor veya orc ayrıca kadın shelli kadın priest ozellikle human aşıgım onlara ya bende ole olucam inş bi param olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
___Woodoo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 full chitin +8 dual shard yesil pelerinde cok carizma oluyor xd..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 chitin ve +8ib orc archer..üstünü tanımam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 full shelli orc warrior turuncu pelerin elindede raptor +8 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 karus full complete (<3poli) mage rullaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 karus full complete & elixir +8mage rullaz karus full shell warr özellikle helmet adsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elmorad bayan complate setlı mage elmorad barbar olmayan sellı warrıor karus sellı warrıor elmorad bayan sellı rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elmorad erkek priest dısında bütün karakterler güsel bence.. erkek priest actıgıma pisman oldum shelleri giyince :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeR_s4d0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elmorad erkek priest dısında bütün karakterler güsel bence.. erkek priest actıgıma pisman oldum shelleri giyince :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 karus full shell berserker hero.. raptor +8/80 . pelerin olmasada olur.. yaninada bi karus priest koydunmu tadindan yenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 el murat rogue full chitin set +8 dual shard / mirage yesil pelerin fp helmet ( dd ) xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 1-elmorad male warrior shell set,totamic+8 ve hanguk+8 2-elmorad female mage complete set,elixir+8 özellikle male warrior çok hoş görünüyor..öyle bi sağlam kocam olsa sabah akşam takılırım peşine vallahi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 str set +8 mirage sword lu ve özellike bu önemli yesil pelerinli :d human bp ... bide kırmızı veya siyah pelerinli chitin setli ve +8 dual shardlı rogue orc ...(shell de olailir ama chitin daha ii bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ayy orc rogue chitinli ve fp li olanlarından tiskiniyorum xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 chitin kafalığı japon askerlerinin şapkalarina benziyo.. ayağinda terlikler..diz üstü mini skirt :p human male priest cirkin de,orc male bp çok mu düzgün?aynı rahiplere benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 orc rogue larda shell rulzzz koyu yeşil bide dual shard pembiş pembiş oh mis afasdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben tüm charların bayan olanlarına hastayım çıtı pıtı şeker şeyler pelerinsiz halleri tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 orc priestin üzeinde şel elinde çs olup da kırmızı pelerin giyenine bayılıyorummmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 human warrior barbarian değil ..shell setli..giantic axe ..mükemmel gözüküyo..infamouse gibi mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 üstü tamamen shell olan bi orc warrior un üstüne tanımam. bi kere görünce korkuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 korktuğun kesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar