regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Akçaabat Sebatspor lu futbolcuların iddialarına göre; hakem mutlu çelik korhan'a sarı kart çıkarır..korhan der ki; -hocam ne yaptım ben ya -geçen yıldan kalma bir alacağın vardı benden A.Sebatsporlu oyuncu ceza alanı içinde düşürülür -hocam bu penaltı değil mi ya -penaltı ama vermiyorum.geçen sene trabzonu çok yaktım.sen de fazla konuşma atarım bak ayrıca maç boyunca gökdeniz'i rahat bırakmaları konusunda sık sık "uyarmış" mutlu çelik A.Sebatsporlu oyuncuları.. hatta Korhan'a "gökdeniz'e sert girme atarım bak" dediği söyleniyor... bu noktaya gelmiş olabilir mi..? A.Sebatsporlu oyuncuların iddiaları doğruysa.... vay halimize.....[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 olurmu öyle şey ya..[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 A.Sebatspor lu oyuncuların Mutlu Çelik'e bir garezi olacağını sanmıyorum... Mutlu Çelik'in ilk vakası değil bu....[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 iddialara ekleme;hakem korhan'a " oyundan alsınlar seni yoks atarım seni " demiş.bunun üzerine korhan klubeye gidip "beni oyundan alın yoksa hakem atacakmış " demiş... 33.dakika da korhan kenara alınmış...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 mutlu çeliktir ne yapsa yeridir[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 olmaz oyle seyler yani akcaabatlidir baba kismim ama genede olmaz sanmiyorum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 yuhh ve de oohaaa ne lan bu? Adamlar maçta geyik yapmış da bizim haberimiz yok :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 boyle bır sey yoktur umarım ya[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ağlamak istiyorum. Biz bi de bu ligi takip edip para yatırıyoruz. Offf.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 mutlaka ki abartı vardır ama hiç bir konuşma geçmeden sebatlı oyuncuların uydurucak halleri yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 haha buda gusel[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 soz konusu olan mutlu celik olunca muhtemelen dogrudur..nefret ediyorum pislik herif.federasyonun tetikciligini yapıyor o yuzden de henuz hic mhk dan kesik yemeyen hakemlerden.basın sıkısınca gonder mutlu celik i her turlu rezilligi yapsın.fener uefa icin kasarken rakibi ts ye yaptıgı seylerin borcunu odemek istemiş..gencler in ankaragucu macının da kahramanıdır kendisi.son haftalarda dikkat edin butun kritik maclara verilir.gs-elazıg macını da keza katletmişti.kumede kalacak takımların belli oldugu maclara ozenle verilir.bu sene gencler ortaya cıkınca bir degisiklik yaptılar ve samp. oynayan takımın macına verdiler.genelde dikkat cekmemesi icin ist. takımlarının maclarına vermezler.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 yazmışllar bence mutlu celik şaibeli hakemdir ama bole konusmaz yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 telegol ü izlediyseniz konu hakkında acaip bomba olaylar vardı[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ülkede herşey çok doğru mükemmel mi ki hakemlerden ve ya federasyondan bu bekleniyor.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ne demek bu ya ? işte bu zihniyet yüzünden bir adım bile ileri gidemiyoruz! böyle mazeretlerin arkasına sığınacak kadar ezik bir ülke değil burası, ayrıca o böyle durumlarda söylenen bir laf ta değil, tabii ki hakemlerden ve federasyondan normal bir şekilde maç yönetimi ve idare bekleyeceğiz en doğal hakkımız hakem maçı satıp futbolcunun ekmeğiyle oynarsa federasyon başkanı da göz yumarsa sonra buna bir de biz neremiz doğru ki mantığıyla yaklaşırsak olmaz bu iş![hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 mutlu çelik'e hi birşey olmayacak. haluk ulusyor denen herif defolup gitmeden bu adamlara hiçbirşey olmaz türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hehe bu da filmlerde kotu adamlarin iyi adami oldurmeden once `artik ne de olsa olecegine gore butun planlarimi ve gizli sirlarimi sana anlatayim, bak iste su kolu cekersen butun planlarim altust olur, hohohoh` demesi gibi olmus. hakemin oyle bir derdi varsa penaltiyi vermez, oyuncu itiraz edince de kafasini sallar penalti der yollar. niye `penalti bal gibi ama vermiyorum nihoho` desin ya, akil var mantik var. birsey soylemesine bile gerek yok hakem o zaten, penalti degil dedigi zaman degildir. ha pozisyon gercekte penalti midir degil midir, adam gercekten satici midir onu bilmem de, `penalti ama vermiyorum`... nasil inanir insan buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ehe evet, adamin boyle bisey demesi icin zaten, `hafif sakat, biraz var aklindan` degil CIDDI CIDDI psikotik bi insan olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Adam en azindan kendini belli ediyor asil +3 invisibli olan hakemler daha tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 dark adam cidden senin dediğin halde. adama soruyorlar tatile çıakrılcakmışsınız diye(kötü maç yönettiği için). adam ben manisalıyım bana her gün tatil diyen biri eahueha bu adamın yönetiiği her maç hakkaten olay oluyor inanılmaz birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 olaydaki futbolculardan biri televizyonda "yalan olduğunu ispat edin futbolu bırakırım" dedi, gerçi ıspatlamak çok zor ancak böyle büyük bir iddia ya karşı taraftan cevap gelmiyorsa bence bu işte bir bit yeniği vardır[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 aeuaeuh doğrudur nukem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar