ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://img119.imageshack.us/my.php?image=110zo.jpg adam 2 metre uzagimda nasil vuruyor anlamiyorum kafayi yedim lag demeyin oyuna basladigimdan belli monsterkillden tut herkes 3 metre uzagimdan vuruyor neden nasil oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yeni patch geldi sabah yine duzgun editleyememislerdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sana şöyle anlatıyım git bi cafeye arkadaşınla yan yana otur ikinizde aynı anda yürümeye başladın senin makinanda sen önce onun makinasında o önde gözüküyo :d lagdan dolayı kaynaklanıyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :=(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sen yurt dısındamı oynuyon da lag yok ? zaten int de sorun var nasıl lag olmuyo onu anlamadım http://www.ntvmsnbc.com/news/361685.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 t__t ye tebrikler vurcagı adamı ii bilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadsong Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 duper adama bi$i olmaz ciik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şahsen orc olsaydım charım olca yine orc olurum ceek peşini bırakmam zate 2 damage lik canı varmış =) nese t__t helal tam bulmuş kesicek adamı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elinde raptor vardı baktın damage iyi geliyo raptor kaldırdın kalkanı koydun =) defans hp artsın die birde soyulmakdan itemsizlikten isyan ediyon ayıp valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiCoLaS_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim mage de bile ondan cok can war xd forever nico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu noob amulet of str'nin 1k canimi var :d?hemde o lvlde warrior? yoksa 1klik scrool mu kullaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 iltifatlarınız için teşekkür ederim t _t kendiside bilir teke tekde imkanı yok beni kesemez bu 1 2. olarak bekleyin mutlaka dönecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu arada bazı arkadaşlar anlayamamız galiba malice debuff yedigim halde 400 vuruyor arkadaş bayagı saglam ve sizinde bilginiz cok kuvvetli buna eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 elinde raptor vardı baktın damage iyi geliyo raptor kaldırdın kalkanı koydun =) defans hp artsın die birde soyulmakdan itemsizlikten isyan ediyon ayıp valla malice yedigim için koydum onu anlayamacak kadr oyunda bilgin yok egerki istersneiz teke tek kapısırım kaybeden 100m verecek varsanız suanda simdi arena gidiyorum bir arkadaş daha ##########bu noob amulet of str'nin 1k canimi var :d?hemde o lvlde warrior? yoksa 1klik scrool mu kullaniyor? ################ maliceyi ve debuffu göremeyecek kadr gözleri cok saglam arkadaşın [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 17:08 tarihinde, ofs tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yahu sizde abartmayin adamin strsi yetmiyo +8 raptoru eline almaya.. fp giymiş hpyi düşürmüş.ama çok yakışmış fpler..soba borusuna benzemiş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 malice yedin ama kolunda defender var yeme bizi..malice yesende o kalkan +6 ise en az sana 350-400 defans veriyo.adamin elindede yanliş görmediysem giga axe var.450 vurmasi çok bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 birini elestirecekseniz ilk önce kendinize bakıp öyle elestirme yapacaksınız oyun hakkıda bilginiz yok ise bos bos post atmayın dedigim gibi dilerse t t ile 10000 kere kapısırım suanda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 malice yedin ama kolunda defender var yeme bizi..malice yesende o kalkan +6 ise en az sana 350-400 defans veriyo.adamin elindede yanliş görmediysem giga axe var.450 vurmasi çok bile. özürlümüsün ? güzelim adam malice ve debuff atiyor 300 defense kaliyor fp ile defenderi giydin 600 benim ztn defensem 1000 fp ile neden bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 debuff defansda siliyormu? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 350-400 defans veriyo demişsin kocum 90 ztn +0 +6 za 100.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 1 insan bukadar özürlü olamaz resimde sağ üst koseye bakarsan maliceyi görürsün stfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yahu o kolundaki defender of the lord deilmi? 212 defans veriyo yanlış deilsem ki,warriora 212 defanstan daha da fazla veriyor.bi tak koluna göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DuranzaL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 öyle özürlü felan gibilerinden konuşma sitede anana ilk küfür eden ben olurum dangalak! malsın işte lvl kasacağına +8 raptor icin fp giyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bukadar gerizekalı insan olamaz lan 300 olsun defender 600 defense ile bana 400 vuruyorsa ölsün defol git salak insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 siktirgit bişe yazma seninle polemige giremem bişe yazarsan küfür ederim it herif allahın bebesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar