Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben yaklaşık 10 günlük offline olarak wow oynuyordum fakat orjinal wow account u aldım ve patchleri 1.9.4 e kadar yaptım fakat yinede oyuna bir türlü bağlanamıyorum realmlist.wtf dosyasınıda set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com olarak değiştirdim fakat yinede bir türlü bağlanamıyorum ne yapmam lazım? (oyunun cdsi şu anda bi arkadaşımda) :( (yüklediğim patchleride yazıyım 1.9.0-enus-patch full ve sonra 1.9.0 to 1.9.1 , 1.9.1 to 1.9.2 bu şekilde en son 1.9.3 to 1.9.4 yaptım) [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 14:50 tarihinde, Ronaldinho tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 wtf dosyası değiştirerek giremk kaldırılmıştı sanırım patchlerin birinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 peki ne yapmam lazım oynamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 us.logon gibi olanı eu.logon yap dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne gibi bir hata veriyor baglanamıyor mu yoksa account mu yanlış diyor. birde eger trden aldgıysan kutuyu eu'dur o realmlisti eu.logon yap. bide cd key ile account actırman gerek yapmışsıdır heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tamam beyler hallettim sorunu us u eu yaptım oldu fakat latency 500 ile 1000 civarlarında ama bu sorunda sanırım telekomdan kaynaklanıyor teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar