jewels Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 benim enteresan bi hastalığım sinüzit vs. hiçbişeyin olmadığı inanılmaz başım ağrıyor ve içtiğim haplar -bazen üstüste 3-4 tane- fayda etmiyor..önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 doktora git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 denememiş bi insanın bi foruma bunu yazması abes diil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 "denememiş bi insan" kısmını atarsak, "bir insanın bunu foruma yazması" gayet de garip... nasıl bu kadar güvenebiliyosunuz ortak kullanım alanı olan bir foruma sağlık konularında anlayamıyorum...insanlar bu tarz konularda tavsiye vermeye bayılsalar da, senin bir uzmanla, kişisel olarak birebir görüşmen gerekir bence... senin sağlığın için, yoksa benim için hava hoş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jewels Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 doğru söylüyosun..gerçi bunu yazmış olmam söylenen her türlü şeyi yapacağım anlamına gelmiyo ama..yine de saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 açılın ben doktorum :) aspirin iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 forgiver ben yazcaktım 'açılın ben doktorum'u. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gözlerde bi sorun var mı baktır bakalım.nedeni belli olmayan baş ağrısı yapabilir göz bozuklukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 forumda sağlık ile ilgili tavsiyeler vermemeyi tercih ediyoruz. aramızda gerçekten doktor olan pek yok. diğerlerinin verdiği tavsiyeler her ne kadar iyi niyetli de olsa sana zarar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sakat bu işler hasta ruhlu insan dolu ortalık biri atlıcak şöyle şöyle yap diye sonra topic açacaz seni özlüyoruz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 çok yoruluyo olabilir misin? ya da gizli stres dediim bi şey var benim; ona buna "yoo sıkılmıyom" dediim halde içten içten sıkılıyom bazen, farkında olarak ama kendimi engelleyemeyerek. böle durumlarda baş ağrısı ne kelime, cehennem azabı bi acı oluyo kafamda. şimdi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 merhaba biraz anatomiye meraklı olduğum için epey kitap okudum şayet kafandaki ağrı lokal yani belirli bir bölgede ise çok acil bir doktora gitmeni öneririm çünkü tümor e kadar gidebilir yada başlangıç safhasında olabilirsin diğer bir ihtimal kronik stres tir.buda sende devamlı suretle baş ağrısı yapar mesela söğrenciysen sınavlara aşırı hazırlanma işte çalışıyosan iş stresi gibi bunlarda aynı tepkiyi verir.son bir ihtimal ise sinüzitinin ilerlemiş bir safhaya gelmesi sinüzit 3 safhadır başlangıç ileri ve en son safha seninki orta seviyeye gelmiştir muhtemelen acilen bi beyin cerrahına yada kbb doktoruna görün derim çünkü sonunda müdaheleye kadar gidebilir ayrıca hap kullanma iyi olacam derken daha kötü olursun .... geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yada migrenin vardır. buraya bir tomografi nin ekran görüntüsünü koyarsan yardımcı olmaya çalışabiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar