obaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 DAB kullanmayı düşünüyorum buaralarda, sizlerin tavsiyelerini almak istedim.. Kullanımı nasıldır, işe yarar mı, elinizde bir guilde'ı var mı gibi :) Teşekkürler.. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 13:04 tarihinde, obaaa tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ne işe yarar bu addon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 zamanında kullanmıştım ama çok karmaşık geldiğinden sildim.onun yerine bib toolbars kullanan ui packleri tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cok kullanışlı, barları istediğin gibi dizebiliyorsun vs yalnız bir türlü shapeshift barı yapamadım bilen varsa söylesin öğretsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bana bi addon lazım 40 kişilik raidden istedigin kişilerin hpsini bir yere koyabiliyim ama bunlar farklı teamlerden ve classlardan olucak. meselanin mtteamde degilim ama onun hpsini ve ayrıca alakasız bir teamdeki bi magein hpsini ekranımda gormek istiyorum mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ctraid assistle yapabilmen lazım onu abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet ctraidassistte var o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar