ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yazı şeklindeki font fixlenmiş , tower bug kalkmıs hayilrli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozannn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 :) anca boş işlerle uraşıyolar, dupenin önüne geçeceklerine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajda_deli_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şifre değişimi durduruldumu biliyomusunuz ben değiştiremiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sanki rollback yapılmış daha yeni yeşillenmişti kolluklar tekrar mavi olmuş biz pelerine kasıyoruz adamlar geriye döndürüyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokta_bitti Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 tower bug kalkmış ama oyun save edilmiyo bu nasuıl olcak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dupeyi bitirmek bu oyunda hiç bir bug kalmamısı kadar zor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 § 17 şubat 2006, cuma - 13:52 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- tower bug kalkmış ama oyun save edilmiyo bu nasuıl olcak acaba evet save edilmiyor bene yazacaktım dedim yazmayım rezil olmayak belki benimle ilgili bir problemdir demiştim ==) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dupe başımızın belası olarak kalacak. bir arkımda kaynak kodları var. bunlar baya büyü bir firma üzerinden büyük serverlarla iş yapıyor ama güvenlikleri "0" anlamak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar