khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 internetten vergi numarası alınabiliyormu acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi vergi dairesine gidip alman lazım. internetten vergi. no alamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 5 dk.da alırsın bi vergi dairesinden tek gereken nüfusun fotokopisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben alirken resim de istiyorlardi . su anda var mi oyle birsey bilemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hmm garanti olsun yanıma bi resim alayım bakırköydeki vergi dairesinin yerini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bi tek nüfus cüzdanı fotokopisi istiyolar.. altina da adresini yaziyosun. ama verdikleri karti kaybediim deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 her ihtimal icin yanina 2 resim al sen genede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 vergi dairesinin yerini bulmak kasıcak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bkrıkoy meydana çıkıp vergi dairesi nerde diyorsun hemen gosteriyorlar bu kadar :) yanılmıyorsam meydandan saga donunce olan dar sokaktaydı ama genede sen bi sor. incirli cad.den geldigini varsayıyorum. ama arabasız yuruyerek geldin ona gore :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gazetede okudum temim vergi no ile vatandaşlık numarası birleşcekmiş artık tek bir numara olcakmış haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 istanbul valiligi'nden yapilan uyarida, "nufus idaresi sistemi (mernis) ile vergi numarasi sistemi 2006 yilindan itibaren birlestiriliyor" baslikli yazi ile bir anket formu tanzim edilerek vatandaslarimizin adresine gönderildigi, formda belirtilen kisisel bilgilerin doldurularak en gec 01.06.2006 tarihine kadar nüfus ve vatandaslik isleri genel mudurlugu ismet inönü bulvari no:102 / 54 ulus ankara pk:409 / 03 adresine gönderilmesi istendigi ögrenilmistir. mernis proje kapsaminda icisleri bakanligi nufus ve vatandaslik isleri genel mudurlugu'nun bu konu ile ilgili bir calismasi olmadigi ve anket formlarinin dolandiricilik amaci ile kisisel bilgileri toplamaya yonelik oldugu bildirilmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 buldum yerini 2 dk da veriyolar numarayı ücret verilmiyo bi nüfus cüzdanı fotokopisi ve ev adresi isteniyor bakırköydeki yeride mef dershanesinin hemen arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 www.verginosuogrenebilirmıyım.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yok cuma ben baktım cıkmıyo uygunsuz sıteler yonlenıyo sıte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bide com.tr ularak dene bakalım ama olması lasım dı ya daha gecen gun bakmiştim ama dur sundan sorunu ogrenemeye caliş bi www.www.verginosunuogrenebilirmiyim.comagiriyomamahiçbişicıkmıyosorunuogrenebilirmiyim.com burdan sorunu ogren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://www.googleityoumoron.com/ http://www.devletim.com/vergi_kimlik_no.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar