JsH Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Silmarwen aynı zamanda forumun güzin ablasıdır da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Silmarwen'im benim eywallah =) gittikçe batmama rağmen dediğin olucak inş.. güzin abla... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Eheh. Teşekkür ederim canlarım =) Slider, sana tavsiyem ilk telefonla konuşmanda ciddi ciddi konuş. Ama böyle güzel laflar seç, orjinal laflar böyle. Onu düşünmeden edemediğini belirten, aklından çıkaramadığını belirten laflar olsun böyle. Olayların dönüp dolaşıp tek bir noktada kilitlendiğini söyle. O noktanın da o olduğunu belirt. Ondan bir cevap beklediğini söyle. Ben öyle yaptım işe yaramıştı. =) Umarım sende de işe yarar. Anlatın, derdinize derman olalım =) [Not: Bu gün benimki biraz triplerde nedense. Sabahtan beri sesi soluğu çıkmadı. Hadi hayırlısı =)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 :P ne bu zayıf ve uzun kız sevdası kardeşim. kız dediğin balık etli olur,boyu da en fazla 1.65 olur,işte o zaman şirinlik abidesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 En fazla 1.65 O.o İmkansız ya. Hani belki kişiye göre değişir de bazen kısa boy çok sorun çıkartıyo benim için mesela. Balık etli olmamalı bence. Uzun ince bence en şirini. *Kız arkadaşını aklına getirir* Ayy ne güzell yhaa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Oooooooof of =| Bundan sonra tepkisizim ben ya. Az önce aldığım bir mesaj sonucunda şunu öğrendim. Bu kız, eski kız arkadaşımın bir arkadaşıymış. O kızın isteğini yapmış ve benim bu duruma nasıl bir tepki vereceğimi ölçmeye çalışmış. Bir şey diyemiyorum. Sadece, "Neden ben?" diye soruyorum ve gülüyorum. Karar verdim. Artık kafayı takmıcam bu tip şeylere. Ve listeye bir kaç madde daha eklicem bu gidişle. Bir insan neden böyle bir test amaçlarki? Son mesajında yazan şuydu yanlış hatırlamıyorsam; "... Sen hayatım boyunca gördüğüm en şirin, en tatlı, en dürüst, en iyi ve en temiz insansın... " Şimdi ne yapiim ben ya pff =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 geçmiş olsun kardeşim çok pis oyun oynamışlar =) erkeklere şerefsiz diyen hatunlara sesleniyorum burdan =) bak hatunların içindede varmış... benim işde askıda kaldı ya. bakalım bu cmts bi kademe ilerlicem gibi yada iflas edicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Slider olmadı birlikte dolaşırız. Elbet birileri çıkar karşımıza =) Olayı kafaya filan taktığım yok allahtan. Umursamıyorum. Dün akşam arkadaşlarla konuştuk konu hakkında. Epey güzel espriler çıktı ortaya. Koptuk orda =) Önümüzdeki hafta vizeler başlıyo. Bakalım napıcam =) @psi: "Bi boş kaldığını görmedim be çocuk." diyip duruyodun. Al işte boş kaldım canım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @Silmarwen : şimdi yalan oldu yani senin durum? Hımm hiç takma ya kafana, bazen dogru kişiyi gerçekten bulupta kaybetmekte var onu düşünüp teselli edebilirsin kendini.Sonuçta daha doğru kişi karşına çıkmamış birde şu madde işinden vazgeç biran önce fabrika üretimi hatun olmaz :P Bu arada kız konusunda dertli olanlar benimle takılabilir.Acılı gençler aktiviteleri falan hoş olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @khalad: Ehuehea. Benim vizeler bitsin bi. Adam gibi kredi getireyim. Sonra sen, ben, Slider takılırız =) Kafama filan taktığım yok zaten söylemiştim. Bu kadar basit bir şeyi ben kafama takacaksam niye Güzin Abla'lık yapıyorum ki? =) Haksızmıyım ama. Burada bayan arkadaşlara birkaç ricada bulunmak istiyorum. - Birlikte olduğunuz kişi, eğer iyi, saf, temiz kalpli birisi ise ona ne olursa olsun güvenin. Olanları zaten o size söyleyecektir. - Eğer ayrılırsanız bile bu kadar iyi yürekli, dürüst birisine lütfen oyun oynayarak onun duygularını incitmeyin. O kişi size yine de bela okumayacaktır ama üzmeyin çocuğu. Çünkü bunun bir oyun olduğunu duyduğu zaman gerçekten yıkılıyor insan. - Aldatan erkek arkadaşlarınızı bize yollayın. Pati sevgiyi sevenler ve koruyanlar derneği olarak arkadaşı odaya alalım. Çıktığı zaman bir mum sahibi olursunuz. Bu da genele geliyor. - Liste olayı biraz yalan oluyor açıkçası. İnsan bir kıvılcım gördüğü zaman direk o maddeleri aramaya başlıyor. Buldukça -nedense- daha da bağlanıyor. 3 madde eksik çıkınca "kolay onlar. tamamlanır" gibisinden sözler sarfediyor =) İlle de yapacaksanız bile şu liste olayını uzun uzun düşünerek ortaya çok sağlam bir şey çıkarın. Ve hiçbir maddeden taviz vermeyin. - Ama eğer birisi karşınıza çıktığında ve o kişi size karşı bir şeyler hissettiğinde sakın ama sakın o kişinin kalbini kırmayın. Sevgisine karşılık verin. Maddelerin önemi kalmaz zaten sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ne güzel yazmışsın işte Silmarwen. İşte o yazdıklarına uygun birisi olsa keşke şu dünyada ... İnsanların güzel ve saf duygulara onlara yakışır karşılık verememeleri ne kadar kötü. Sana oyun oynanmış ama sen intikam bile almak istemiyorsun çünkü kalbinin içi tertemiz aynı şey bana olsaydı bende aynı davranırdım sonuçta insanın bu tür oyunlar oynayabilmesi için içinde kötülük barındırması lazım. Neyse sonuçta olan olmuş bir süreliğinede olsa mutlu olmuşsun işte.Dediğim gibi birşeyler yaşayıp sonunda kalmakta vardı onuda ben yaşadım ben biliyorum.Biraz daha acı veriyor. İşin kötü tarafıda herşey ne kadar bitmiş olsada her zaman kalbinin bir köşesinde bir umut beslemen ... Ha birde bu tür şeyler yaşadıktan sonra karşına bundan sonra gelicek olan kişilerede güvensizce yaklaşman olucak.İşte bu çok kötü birşey,belkide çok güzel gidicek bir ilişkin olucaksada bunu çok geç yaşamana sebeb olucak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Güvensiz yaklaşım konusunda haklısın dostum. Ama kalbimin bir köşesinde bir umut besleyeceğim konusunda katılmıyorum. gibi bişi yapmayı daha uygun buluyorum ben. Bazen düşünüyorum. Bu kadar temiz kalpli olmasaydım ne olurdu acaba diyorum. Ama bir şey gelmiyor aklıma. Bilmiyorum çünkü diğer türlü insanların neler yaptıklarını, neler düşündüklerini. Hiç aşık olup olmadıklarını. Aşık olmayı geçtim, "Sevgi" olayını bilip bilmediklerini... Gerip geliyor yaptıkları hareketler bana. Ama olsun diyorum sonra. Ben bu halimden oldukça memnunum. İnsanlar beni kandırsa da, oyuna getirse de, beni kullansalar da, benimle eğlenseler de ben yine de bu halimden memnunum. Ha korktuğumdan mı? Karşılık veremeyeceğimden mi? Hayır. Tam tersine. 180cm boy ve iri bir yapı var elimde. Yani çoğu kişinin bakıp "Aman abi bu adama bulaşılmaz" dediği bir cüsse. Eh üstüne tanındığım çevrede biraz sadist olarak biliniyorum nedense fikir olarak. görsel bir marifette bulunmadım ama millet öyle zannediyor işte nedense. Karşılık vermek istesem çok da güzel yaparım kısacası. Ama yapamam işte. Yapım öyle değil. O şekilde yetişmedim. Dürüstlük, saygı ve sevgi... Ana unsurlar olarak bunları benimsedim. Ha kaybım oldu mu? Zannetmiyorum... Herkesi çok seviyorum hala nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @Silmarwen : kardeşmiyiz :P Şaka bir yana beni anlatıyorsun gibi geldi bir an okurken yazdıklarını. Ama işte ben senin gibi Shift+Delete çekemiyorum geçmişime her zaman benim aklımı kurcalıyacak bir kısmı olucak onun... Ben kız arkadaşım olarak çok nadir güvenirim ama güvenim bir kere sarsıldıgında onu tamir etmeden işte aşkımdan ölüyor bile olsam geri dönmem.Hem gurur hemde güven benim için çok önemlidir ben kendi adıma karşımdaki kişinin güvenini asla kaybetmek istemem ve bunu yapmamak için elimden geleni yaparım ancak yaptıgımın karşılığını almak isterim. Bu konular derin konular yazması bile acı veriyor bazen insana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psi Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 yoo khalad yoo.. ben bir tane Silmarwen kuzusuyla bas edemiyorken, bir de ikiz kardesi eklenirse yoo yoo dusunmek bile istemiyor psi. Sana gelince velet Silmarwen! senelerdir basinin etini yedim durdum "olm kös kös oturma su pc basinda; cik, gez, dolan, cicilerin pesinde kos." diye, noldu? dondu dolasti ucu hep bana dokundu.. sen soyle dedin sen boyle dedin, msnde seninle konusuyorduk, sizde kaliyordum manitayla gorusemedik - evet gercekten de cok uyarmama ragmen sevgililerine "manita" diye hitap ediyor, ne kadar igrenc degil mi? - vs vs. slklliyormus efendim. tek sebebi bu. efenim.. thread'in mudavimleri, okuyuculari; siz bakmayin bu densiz, kendini bilmez, ask arsizina. iyinin iyisini istiyor beyefendi.bir de numaralandirmis, ulu manitu! - manita degil canim- ne kizlarla tanisti, kimleri delirtti pesinden kosturdu, ama neymis "bu seferki farkli"ymis peh! e-e? bu basligin kilitlenmesini; bu sapik zihniyetli, super alter-ego'lu gencin, burda kendini pompalamak suretiyle genc kizlarimizi kotu emellerine alet etme sinyalleri caktirmasina musade etmemenizi onemle rica ediyorum. bilincli aile kurumu toplum orgutlenmesi adina, psi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Sus kıs =) Millet yanlış tanıcak. Ben hayatta "manita" kelimesini kullanmam bunu sende çok iyi biliyorsun. Sen dur hele. Gitar işi bi olmasın o zamna göstercem ben sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gençler ne zamn takılıyoruz =) ben hala kendime gelemdim zaten hatun pas vermio bu hafta sonu açık öğretim sınavlarım var ondan sonraki hafta vizelerim başlıyo hgühgühü öldüm leyn ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bulursan söyle o kızın kardeşi yada ablası falan varsa bizde gidelim....hepsi bi arada olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Silmarwen zati kazara aradığına benzer bir kişilik bulsun ve yine kazara buraya yazsın 20dakikada pati ahalisinden abi kardeşi kuzeni var mı diye mesaj alacak birinci mesaj ise benim tabiki(yoksa ikinci mi neyse)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ehuaeh. Durun be. Matematik sınavından çıktım. Hayatımın en güzel matematik sınavıydı.=) Kız işleri boş. Oturun program yazın, müzikle uğraşın, resim çizin, hikaye yazın, ne bilim işte yapın bişiler. Ben bunların hepsini birden yapıyorum. Oooh yakında grupta kurcam zaten. Random Metal yapçaz =) Ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tek bişi. saydıkların özelliklerin erkek için olanları sende mevcut mu ? özetle sen o kadar mükemmel misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 .:Deleted:. Bunu neden sordun anlamadım. Ama eğer senin mükemmel anlayışın bu ise ben mükemmelmişim.=) [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:48 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 iyice yonjaya benzemiş topic özelliklerim: ü ü ü ü aradıgım insan bü bü bü bü [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 18:44 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Benzettirdi. Ben ne yapayım =). Hatta dur edik çakayım olursa =) Benimde hoşuma gitmedi hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar