Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben artık ben degilim arkadaslar.

Levent

Öne çıkan mesajlar

Accountum bugun satılmıs bulunmaktadır artık oyunda karsılastıgınız Enaxa Wise ben degil accountun yeni sahibidir arkadaştır.
Bundan sonra forumlarada cok giricegimi sanmıyorum girdikce uzulup eski gunleri ariycam heralde ondan girmemek daha iyi diye dusunuyorum.Herkese zevkle mutlulukla oyniycakları bir SWG ortamı temenni ediyorum.

Kalın Sağlıcakla ve Master Architect inizi asla unutmayın emi :)
kim bilir belki bir gun bir cocuk dogar theede uzak çalılıklara kurulmus small house da kim bilir belki bir gun ... :([hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben onu unuttum tam garip gibi gittik ii mi ulan dur ya gözlerim doldu simdi off credit akrtımıda iptal ettim hay unutkan kafam.
türke sattım bu arada gavura gitmedi.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.geocities.com/madturk992000/screenShot0000.jpg [hline]Madturk Master Doctor/ Expert Combat Medic/ Expert Pistoleer Eclipse

[Bu mesaj Madturk tarafından 08 September 2003 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Madturk tarafından 08 September 2003 16:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mad vurdun beni gönlumden ciddiyim , ağlattın olm beni :( , ne iş arkadas bir oyunda paylasılanlar bu kadar yogun ki demekki insanlar gercekten hissediyor bunları gozunden yaş bile geliyor bunun icin :( , ne guzel gunlerdi o zamanlar dimi Mad , elimdeki silaha bak yazıya bak Novice Architect :) , hatırlıyormusun o gunlerde bi atlet modası cıkarmıstım Architecler arasında ben giydim sonra eaglef demisti galiba olm senden sonra theedde bi kac atletli Architect gordum akım yaptın diye :) :) Beyaz atlet siyah pantalon ve basladıgım gunden beri tek degismiyen aksesuarım siyah Kösele ayakkabılarım :) COK ÖZLİYCEM SİZLERİ COOOKKK.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...