raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 online lancraft turnuvası duzenlemeyi dusunuyoruz. katılmak isteyenler icin: http://213.204.66.152/warcraf3r/viewtopic.php?t=8 ayrıca icqdanda ulasabilirsiniz: 36533603 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bu arada turnuvanın ikinci mimarı olarak bu turnuvaya başka forumlardan insanlarda geleceii için daha rahat buluşma ortamı sağlamak için sexen.net türk server ında açmayı düşünüyoruz bilgi için icq 268921327[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sexen net ne yahu? sexen6 net mi? bizim atoma soylerim bleki açar o serverı :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ewt sexen6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Turnuvaya şu anda 5 kişi katıldı. =>10 olunca turnuva başlıyacak.. Hepinizi bekliyoruz. I. warcrafT3R turnuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 su anda 11. katılım var. +3 kesinlesmemis kisi. son katılımcıları bekliyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Linki yanlış vermişsin[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 puhua bi 2v2 yapsaydık[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 14 kisi olduk mübarek olsun[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ya böyle 15-20 kişilik bir turnuva yerine 50-60 kişilik bir turnuva ayarlasak ta şampiyonlar ligi gibi gruplu bir turnuva olsa güzel olmazmı?Böyle organize olmayan bir turnuvada maç yapmak bile zor nitekim benim rakibim ne ICQ sunu yazmış ne e-mail adresini ben nasıl ulaşıcam bu adama da maç yapacam bilmiyorum biraz daha sabredip şöyle güzel organize edilmiş bir turnuva yapsak daha güzel olurdu derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 off fanfir nerdesin 2 dakka geç girdik kayboldun ya[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 mesela lithuen midir nedir.. hala ulamadı auth da yolladım..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sizde haklısınız ama arkadaşlar su da var.. Bütün forumlara ve kendi forumlarımıza yazdım yapılması gerekenleri. Eğer oyuncular foruma kayıt olup 1-2 topic okusaydı sorun cıkmıcaktı. Kusura bakmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gec kaldım galıba ama katılamayan olduysa ben katılabilirim su an ıcın onlıne olmamı engellicek bi durumum yok gece de gündüzde yapabilirim mac lethe nın ıcq su war ordan ulasabılır bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 luthien luthien biliyorum çok zor okunması ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar