Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

online lancraft turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada turnuvanın ikinci mimarı olarak bu turnuvaya başka forumlardan insanlarda geleceii için daha rahat buluşma ortamı sağlamak için sexen.net türk server ında açmayı düşünüyoruz
bilgi için icq 268921327[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Mesaj tarihi:
ya böyle 15-20 kişilik bir turnuva yerine 50-60 kişilik bir turnuva ayarlasak ta şampiyonlar ligi gibi gruplu bir turnuva olsa güzel olmazmı?Böyle organize olmayan bir turnuvada maç yapmak bile zor nitekim benim rakibim ne ICQ sunu yazmış ne e-mail adresini ben nasıl ulaşıcam bu adama da maç yapacam bilmiyorum biraz daha sabredip şöyle güzel organize edilmiş bir turnuva yapsak daha güzel olurdu derim ben
Mesaj tarihi:
mesela lithuen midir nedir..
hala ulamadı
auth da yolladım..[hline]KoC
Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe
Mesaj tarihi:
sizde haklısınız ama arkadaşlar su da var..
Bütün forumlara ve kendi forumlarımıza yazdım yapılması gerekenleri. Eğer oyuncular foruma kayıt olup 1-2 topic okusaydı sorun cıkmıcaktı.

Kusura bakmayın..
Mesaj tarihi:
gec kaldım galıba ama katılamayan olduysa ben katılabilirim su an ıcın onlıne olmamı engellicek bi durumum yok gece de gündüzde yapabilirim mac lethe nın ıcq su war ordan ulasabılır bana
  • Yeni Oluştur...