havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @xueshen çevren çok mu güzel yoksa çıtır bol mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yalnızlık zor zanaat.inan bana ben senden daha çok yalnız kalmışımdır zamanında... yarına inancaksın...ne demişş yıldız ablamızzz...::: dayan yüreğim dayan dayan yarına inan gün gelir acilar ezberlenir iyileşir zamanla yarannnn heee bide candan ablamız varr.... elbetteee bugun ağlıyorsam yarın güleceğimmmmmmmmmm.... geleceğin ne getireceği belli olmaz.... ama sakın kendine olan güvenin gitmesin....aynaya bak veee değerli olduğunu söyle.sen herkesten önemlisin.önce sensin.kimse senden daha değerli değil.aşağılık komplexide neymişşşo_o bende o yollardan geçtim..... senin böyle olmanın nedenii sevgilinin olmaması..oda zamanla olur.aramıcaksın. aşk öyle birşey ki tamda o duyguyu unutmuşken vurur....sonra bi bakarsın "aaaa unac doğru söylemiş" dersin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @unac vallahi bilmiyom aşşalık kompleksi sevgilisizlikten midir emin deilim herhalde çok yalnız kala kala böyle oldu diye düşünüyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yok üniverstedeyim şimdi ama hala lise tayfasıyla görüşüyorum. demek istediğim küçükken doğru arkadaşlıklar seçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @zeytin sende mi benimle aynı kaderi paylaşıyon.demek ki yalnız deilim ühühüh saolun saolun:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yanlızsın. benim dory m var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 vay be yaw demek dory yi kaptın oh oh ya da öyle anladım.ama yine de tebrikler demek ki ben yine sap gibim kaldım:)yalnızım huulleeyyynnn açılın:)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben kimseyi kapmam onlar kapar beni... *güneş gözlüklerini takar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya sahilde duran kaya hiç yanız değildir ki, yanında bi sürü kayada olur ilginç bi yaklaşım tabi, edebi açıdan değerlendirmek lazım, bunu kısa bi filmle açıklamay çalışarak deneysel uğraşılarına güzel bi sonuç da getirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaw açılamamamın sebepleri şunlar:yani doğal olamıyom,sonra bişey dicem acaba desem mi desem nası olur gibi şeyler.işte bende ki çekingenliği bunlar yaratıyo.tabii bir de üstüne kekelemelik gibi bi probleminiz de varsa kardeşim sen hiç uğraşma kendini boğaz köprsünden at dersiniz eminim:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 istediğin gibi olmıyacaksa hiç olmasın sevgi :( ben öyle yalnız hissettiğimde bu şarkıyı söylerim.. [spo id=6227774]sanırsın, dağlarda yol olmaz usanırsın, kalbinde güç kalmaz uzanırsın, yarın olmaz zor günlerin ardında huzur olmaz ki her zaman umutların yön bulmaz yarın olsa da beklenen gün olmaz sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiçbir zaman geliyor geçiyor hayat, dönüyor, durmuyor dünya. geliyor, geçiyor zaman dönüyor, durmuyor dünya. sanırsın, yalnızlık tek dostun aldanırsın, kaçmakla bitmiyor, hiçbir zaman yalnızlığın. sözlerim gerçektir, yüreğim kardeştir her zaman. umudum sonsuzdur uğraşım bitmez hiçbir zaman geliyor geçiyor hayat, dönüyor, durmuyor dünya. geliyor, geçiyor zaman dönüyor, durmuyor dünya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 doğru söylüyon mücadele etmeden de olmuyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yanlızlığa bir isyanda benden :) +1 artık bazı şeyler değişsin istiorum yanlızlığın keder dolu yollarında 3. yılıma koşuyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gül gibi gençsin çalış kazan... eh zubadam kilo da verdi tığ gibi oldun sağlığın yerindeneden hala hatun yapamıyosun nedne diye sor kendine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bide kararsızım ki sormayın.pokun rengine bile karar veremem bazen(koyu kahverengimiydi yoksa açık mı yoksa morcivert mi:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sorun tipte deil zaten... olay bahtsızlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 elinkenin değerini bilmeyenler vardır bide havoc.. mesela zubadam a bak.. hep bahtsız.. ama elindekinini kaybedince daha da bahtsız.. varken de bahtsız iyi tarafı görmüyo bardak hep yarım boş diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 neresi doluymuş o bardağın ? belkide ben görmüyorum....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bende hep kötümserim bardağın dolu tarafını görmeye çalışsamda beni hep kötü taraf kendine çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benimkinin farklı bi yanı var bardak boş boş :) ters çeviriorum damla dökülmüo ... yağmurlu havada benim bardağıma tek bi damla düşmez... lethe gibilerine bardak doluyken dahada akar boşa gider... dersin olum seninkinden dökülüo birazını bana ver... ben pez.... miyim der :) [ mesaj 19 şubat 2006, pazar - 16:32 tarihinde, zubadam tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 16:34 tarihinde, Zubadam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 @zubadam sen de mi arkdaşsızlıktan yakınıyon yoksa sevgili olmadığından mı ya da her ikisi mi diyim en iyisi.ben ikisinden yakınıyom.bıktım ula bu dünyadan.cehennemde olsam daha iyiydi be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arkadaştan yana sıkıntım yok en azından... bardağın dolu tarafı bu derseniz ben 2 bardaktakini 1 tutmam 2side çok farklı şeyler :) arkdaş bardağında hiç bi sorun yokta ... sevgi bardağı kurudu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benim iki bardakta boş mına koyyim ne pok yicem bilemiyom açılamıyomda çekiniyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 açıl gitsin bekleyerek ancak zmn harcarsın, bu zaman içinde kendi kendine manyak olursun... en güzeli ya hep ya hiç... eğer hiç ten eminsen zaten bırak çek git hep ten emin deilsen git sor zaten ya hep tir yada hiçtir... kaybedilen bişey yok bence ama kazanma şansında var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar