havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bazen düşünüyorum acaba bu dünyaya ait miyim diye?çünkü çoğu şeyi sorun ediyorum,çoğu şeyde şüpe duyuyorum,çoğu şeyde korkuyorum.mükemmeliyetçiyim bu da bana oldukça zarar veriyor.arkadaş desen yok sevgili desen ondan eser yok(hiçte olmadı).dışarı çıktığımda hep etrafımı gözlerim kimi arkadaşıyla gezer dünya umrunda deildir gülüp eğlenir.kimisi sevgilisiyle ele ele tutuşmuştur veya öpüşüyordur.bunları görünce hep ölüyorum.insan bir kere ölür ama ben her allhın günü defalarca ölüyorum.sürekli kendimi yalnız hissediyorum ve sürekli kendimde aşşalık kompleksi var ve kurtulamıyorum senelerdir.son zamanlarda arttı.artık bu hayata isyan ediyorum bu asosyalliğe dur demek istiyorum.çünkü artık yalnızlık sevgilisizlik canımı çok acıtmaya başladı.acaba kendimi bulamadım mı,kendimi keşfedemedim mi bilmiyorum.bi yandan yalnızlığa bağlı yetersizlik duygusu bi yandan sevdiğim kızı elde edememenin verdiği yıkıcı güç.size soruyorum:mutluluk nedir sizce? sadece para mı, yoksa sadece sağlık mıdır? diyelim ki ikisine de sahipsiniz... peki,sevgisiz yüreklere ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yalnızım demişsin, böle düşünmen normal.kendini asla yalnızlığa itme, kaç ondan.zaten sonra peşini bırakır.herşey normaline döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 anlıyorum seni ama dünyaya isyan etmekle olucak bişey deil dünyaya geldin onun kurallarına göre oynuacaksın arkadasım yok dıyorsun en azından paticikten bırılerıyle ıletişim kur yani pati bulusmalarına git sevgiliye takma herkesin sevgilisi olucak die bişey yok olucaktır ama herşeyın zamanı var bekleyeceksin beklemesını bılenın herşey ayagına gelir unutma hiçbişeye kafanı takma rahat takıl ara eskı arkadaslarını gelın şuraya gidelim bunu yapalım de gelmezlersede git al içkini bi parkta(kimsenın olmadığı) otur iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 herşeye mantıkla yaklaşıcama duygularımla yaklaşıyorum.çok duygusal biriyim duygularımın kurbanı oluyorum acaba bu hata mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hayır hata deıl bende cok duygusal bı ınsanımdır aslında ama bu devirde duygusallar eziliyor diye görüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 evt doğru söylüyon bu zamanda dürüst,duygulu kişiler herzaman eziliyo kaybediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ezilsen de kaybetsen de öyle olmayı bırakma. o zmn kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @hardter yerden göğe kdr haklısın bu devirde öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 fazla irdelememektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bunları buraya yazarak bile, içinden gelen kendini yalnızlığa mahkum etme isteğini gösteriyorsun zaten. fazla kabullenmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @saeros ne biliyim yaw kafam karışık herhalde ondan... [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 15:11 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 çok edebi bir yalnızlık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 biraz sosyalleş.nasıl dersen pati eventten başlıyabilirsin. en azından 2-3 haftada bir bir buluşma oluyor. git katıl yeni kişilerle tanış vs. böyle başlarsın devmıda gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 insanlardan uzak dur hepsi tehlikelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 @codename_curse niyekine pati eventta sizin konuşmalarınıza göz attım iyi anlaşıyonuz buluşuyonuz işte daha ne:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben buluşamıcam aileme göre internetteki herkes kötüdür :d (bi yalanla gelebilirsem gelebilriim evente :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 o zaman allah yardımcın olsun ne diyim:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 arkadaş çevrem okul arkadaşlarımla sınırşıymış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 niyekine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 diğer herkes kötüdür !! aileme göre her ne kadar okul popilasyonunun yüzde 70 ini yakmak istesemde (piskopatlık ve asosyallik hehe :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sende de mi asosyallik var deme allah yardımcın olsun çok kötü bişi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benimki asosyallik ama nedeni sadece kafa yapıma uygun insanın çok olmaması :p edit: okul çevrsi yani tanıdığım kadarıyla okul çevrresi [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 19:05 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benimkide öyle galiba ben mi manyağım yoksa bütün insanlar mı manyak bilmiyom:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 benimde lise çevresi ama allah bir çevre vermiş liseye offf sorma gitsin :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar