Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sahilde duran kayalar kadar yalnızım!

havok

Öne çıkan mesajlar

bazen düşünüyorum acaba bu dünyaya ait miyim diye?çünkü çoğu şeyi sorun ediyorum,çoğu şeyde şüpe duyuyorum,çoğu şeyde korkuyorum.mükemmeliyetçiyim bu da bana oldukça zarar veriyor.arkadaş desen yok sevgili desen ondan eser yok(hiçte olmadı).dışarı çıktığımda hep etrafımı gözlerim kimi arkadaşıyla gezer dünya umrunda deildir gülüp eğlenir.kimisi sevgilisiyle ele ele tutuşmuştur veya öpüşüyordur.bunları görünce hep ölüyorum.insan bir kere ölür ama ben her allhın günü defalarca ölüyorum.sürekli kendimi yalnız hissediyorum ve sürekli kendimde aşşalık kompleksi var ve kurtulamıyorum senelerdir.son zamanlarda arttı.artık bu hayata isyan ediyorum bu asosyalliğe dur demek istiyorum.çünkü artık yalnızlık sevgilisizlik canımı çok acıtmaya başladı.acaba kendimi bulamadım mı,kendimi keşfedemedim mi bilmiyorum.bi yandan yalnızlığa bağlı yetersizlik duygusu bi yandan sevdiğim kızı elde edememenin verdiği yıkıcı güç.size soruyorum:mutluluk nedir sizce? sadece para mı, yoksa sadece sağlık mıdır? diyelim ki ikisine de sahipsiniz... peki,sevgisiz yüreklere ne demeli?
Sosyal ağlarda paylaş

anlıyorum seni ama dünyaya isyan etmekle olucak bişey deil dünyaya geldin onun kurallarına göre oynuacaksın arkadasım yok dıyorsun en azından paticikten bırılerıyle ıletişim kur yani pati bulusmalarına git sevgiliye takma herkesin sevgilisi olucak die bişey yok olucaktır ama herşeyın zamanı var bekleyeceksin beklemesını bılenın herşey ayagına gelir unutma hiçbişeye kafanı takma rahat takıl ara eskı arkadaslarını gelın şuraya gidelim bunu yapalım de gelmezlersede git al içkini bi parkta(kimsenın olmadığı) otur iç
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...