Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pokemon sevionuz mu

Usta_AsH

Öne çıkan mesajlar

aynı
konu kendını cok tekrar edıyor cunkı
bellı bı yerden sonra tema pokemon of the week e donusuyor
ama dedıgım gıbı cok tekrar edıyor sole bır ozet yapıım

gameboyda pokemon red blue cıkar pıyasaya tutunca anımesı yapılır

ash kanto lıgıne katılmak ıcın pıkachu ıle pallet ten yola cıkar mısty ıle brockla tanısır rozet toplar pokemonlarla dost olur her bolum roket takımını yener lıge gelır lıgde kendısınden daha ıyı bırı tarafından yenılır komaya gırer aglar pallet e gerı doner

gameboyda gold/silver cıkar pıyasaya ama cok yendıır daha

ash pılını pırtını toplar portakal adalarına gıder araya bıssuru johto pokemonu konur brock degısıklık olsun dıye cıkarılır yerıne tracey konulur ash portakal lıgıne gıder ve fınalde gary tarafından dumduz edılır

pokemon crystal ın cıkmasıyla gold sılver a ragbet artar nıntendo koseyı doner

ash pallet e gerı doner mısty ve brock uda yanına alıp johtoya gıder kanto serısındekı gıbı 8 rozetı toplar johto pokemon lıgıne gırer gary yı dumduz eder bu defa ancak gary den sonra karsılastıgı eleman ash ı parca pıncık eder

burda araya pokemon crystal ın basrolundekı erkek le oyunda secılebılen kız akrakter amrınanın rol aldıgı bır ova koyun kı ıcınde ash olmadıgı ıcın ızlemeye deger raıko ıle ılgılı ıngılzıce tersumesınde kotu adamın ısmı degısmıs (butch cassidy jessy james hep gercektekı kotu admaalrya" bu defakı kotu adamalr attilla ve hun yannız danagalak amerıkalılar kzıa benzıyor dıye erkek tıpı kız olarak seslendırmısler

gameboy advance e pokemon advance cıkar yapılmıs en komlıke pokemon oyunu oldugundan fecı tutar

ash hoenn den gelen adama lıgde yenıldıkten sonra pallet kasabasına doner ve pokemon offıcal oalrak bıter yerıne serı ısım degsıtırır pokemon advance serısı baslar dangalak ash pıkachu harıc butun pokemonlarını ve arkadaslarını gerıde bırakıp hoenn e gıder tek basına sıfır dan ıse baslar ash e pokemon advance de kontrol ettıgımız tatlı kız may de katılır sonra brock cıkar gelır ve advance seyahat partımız tamamlanmıs olur gez babam gez hoenn ı gezerler ash rozet topalr lıge katılır lıgde gene yenılır gerısın gerı pallet e gerı doner ve pokemon gameboy oyunları harıcınde olu ılan edılır bır nevı

gameboyda pokemon fıre red ıle leaf green cıkar ılk yapılan eskı oyunların remake ıdır ash ın kantoda gecen turkıyede yayınlanan macerasını bastan yenı teknolojıyle takdım eder bıze ash den bıkan herkez baya bır cıtır olan kız karakterı secer ash ın yerıne

sonra gameboy advance ıcın pokemon advance ın specıal ı emerald cıkar ılk oyuna ek oalrak frotıer dıye bır bolum ıcermektedır dunyanın en ıyı traınerları ordadır

japonyada yenı sezon duyurulur ash ve tanıdıgı tum arkadasları frontıer e seyahat edıcekelrdır

vıktor nıntendonun pazarlama anlayısının bokunu cıkardıgını kavrayıp pokemon u takıp etmeye bırakır su anda vıktor kantodakı gızlı ustunde mewtwo su ıle racıhu sunu egıtmektedırkapısmak ıcın cesaretı olanalr saffron a gıdıp vıktor un precıusss ı sabrına dan vıktorun yerını ogrenebılırler
Sosyal ağlarda paylaş

"gameboyda pokemon red blue cıkar pıyasaya tutunca anımesı yapılır

ash kanto lıgıne katılmak ıcın pıkachu ıle pallet ten yola cıkar mısty ıle brockla tanısır rozet toplar pokemonlarla dost olur her bolum roket takımını yener lıge gelır lıgde kendısınden daha ıyı bırı tarafından yenılır komaya gırer aglar pallet e gerı doner"

buraya kadar güzeldi, gerisi pek sarmadı beni :(
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar pokemon hayranısın daha oyunun önce yapıldığını bile bilmiyosun. yazık.

ve evet severim pokemonları küçük sevimli yaratıklar di mi? ama bi tane büyük var ondan çok korkuyorum ben. eskiden o çıkınca koltuğun arkasına saklanıyodum ama artık büyüdüm sadece ellerimle yüzümü kapatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...