Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türk telekomünikasyon a.ş, yurtdışı internet bağlantısında meydana gelen arızayı gidererek, yurtdışı internet kapasitesini artırdı. türk telekom’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin yurtdışı internet bağlantılarını sağlayan fiber optik kablo sistemlerinden birisi olan medtürk denizaltı fiber optik kablosu’nda marmara denizi çanakkale boğazı açıklarında bir arıza meydana geldiği anımsatıldı. açıklamada, arıza sonrasında 16.2 gbps’e düşen yurtdışı internet kapasitesinin, dün gece tamamlanan kapasite artırım çalışmalarıyla 18 gbps’ye ulaştığı, böylece ortalama kullanım ihtiyacının yüzde 20 fazlasını karşılama imkanı sağlandığı kaydedildi. haberin kaynağı:http://www.memurlar.net/haber/39131/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Haber ii ok anladıkta değişen bişi yok...İşkence var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bi an bu sefer kabloya denizaltımı girmiş dicektim eheh neyse geçmiş olsun herkese nediyelim, yersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eet deisen bise yok hala google 1dk da acılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iste yazi var icraat yok yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ulan dün gece paşa paşa msnde takılıodum. downloadımı yapıodum güzel güzel. bir yandan battle.net üzerinden (northrend) warcraft 3: the frozen throne açıktı. ve hiç bir sorun yaşamıyordum. sabah kalktım ve işkence başladı. şu anda da sinir krizi geçiriyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o eski haber yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eee adsl hic bir zaman dostlarina yapicak yamuklugu belli olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben bu yalanı yemem. "sörf" tabi ki yerimmm.... (çok özür dilerim bi an tutamadım kendimi. bu telekom insanı iyice iğrençleştirio ben napiim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu başka haber arkadaşlar. geçen hafta patlamıştı bu onun düzeltildi haberi. tmaamen düzeltilmeden yine patladı işte. bu sefer sorun yunanistanın oralardaymış. haberin tarihine bakar mısınız 08.02.2006 herkes birşey sallamasın lütfen... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:17 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çatır çatır parasını ödeyen müşteriler olarak işkence çekiyoz. ama mecburuz. aslında diiliz; en yakında turksat kablo internete geçiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yandaki anket daha bombaymış bir çalışan olarak, işyerinde bulmaca çözüyor musunuz? çözen gördüm evet hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar