Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bunebicimlagdır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bana arkadaşlar diyodu bu telekomakafamgirsin sitesini ama ben şaka sanıyodum. bulunca verdim. bu arada ben 1 internet kafeye ko yüklemiştim zamanında ve şuan herkes ko oynuyor ve herkesin karnesinde en az 1 adet 1 bulunmakta. benim de mat. 1 :)
dipnot: o bahsettiim herifler (ve ben) ilkokulda karnemiz full 5 ile geçerdik hep :)))))
Mesaj tarihi:
ben örnek öğrenciydim ilkokulda ve ortaokulda:p ama ko bozmadı beni başka sebepler var da salla onlaı şimdi :)

edit:imla hatası..

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:32 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
benimde ilk okul orta okul full 5 lise 1:3-4-5 karışık.lise 2 de ise ko nedeniyle ilk dönem 7!!! 2. dönem ise 9 adet zayıfım geldi!!!! peder azıma .......ama mezun olduk allaha şükür werdik bi seferde hepsini:d
Mesaj tarihi:
abi telekom s...yo bu oyunun içine. bırakın düzelir :)
---------------------------------------------------------------------------------
oğlum sen büyüyünce noolcan??
traş olcam
^^
Mesaj tarihi:
hauzahz orası başlı başına bi kaos olucak bence son günler millet dayanıcak okul kapılarına formumu doldurun laaan die.bak görürsünüz.saçma sapan bi sistem. ne güsel dolduruoduk eskiden forma ooh ne güsel bide orda webcamle fotomuzu çekicekler ıyk :d 350k vga görüntü xd
Mesaj tarihi:
ya bende aşşada hala 100mbps yazıo ama bi msn bile açamıom sadece camfrog açık bari ordan chatleşim yabancı qarılarla.ya onu bunu bırakında bi yandan da gta vc yüklüom xd can sıkıntısına walla :d
  • Yeni Oluştur...