Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bu forumu acma sebebim , bir süre kapalı kalmamız ve burayı takip eden fakat tekrar açıldığımız hakkında bilgisi olmayan eski oyuncularımıza duyurmak içindir , kapalı kalma sürecimiz için özür diliyoruz , fakat bu sürede Türkiye'de bir ilk olan istatistik sistemi gibi bir çok sistem geliştirdik , makinamızı ve bağlantımızı yenledik. Istiaron,buyrun[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 up[hline]Istıaron Ultima Online Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reiki_Ashanrai Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Up! :) http://www.blackmoor.net i playerlarınıza duyurursanız seviniriz Lord Impetus :)[hline]Daima bir adım ileri... Saygılarımla r2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Scripting & UO Shard Adresleri buraya da mesaj atsanız olurdu aslında kapalı olduğunu yazarlardı :Pp şimdi polemik çıkmasın sanane manane demeyin de :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Zuahhaha Down Oluyomu istege yönelik up demeye dilim varmıyo Ben de Yokum Artık Istiaron da ne oyuncu nede staff üyesi Arthur Sux :) HErneyse ...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar