ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet gencler =) kohackda bu patchdan sonra bitmiştir xp darısı koxpa :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayırlısı yenisi cıkarırlar b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sanmam s: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yenisi cıkarırlar kesin bæ xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 patch gelr kohack gider kohack in yeni sürümü gelr patch gider :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende patch cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok ya arastırdım normalde ertesi gün cıkıyomus 5 gündür cıkmamıs :d kospdada böle olmustu uheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ofs sanırım kohecki yakındanmı takip ediyosun ne :d üstüne alınma darısı dediğin gibi koxp nin başına k2 yi aslında myko yada uskoya gönderip ders verdirmek lazım adamlar bu konuda çok titiz bildiğim kadarı ile :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dun azerihack_igdir diye bi ib li archerdan shulada ks yedim ve drop u o aldi kosuodu ve 5 li ok atiodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 marl0_on koxp hala dewam edio odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sahulaya damı kullanılıyo yuh diyim artık oneki kaç canıvar kaç vurur :pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 suanda illegal olarak koxp kaldı inş ounda hallederlerde rahat ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 k2 ye cidden kil olmaya basladim gmleri notice gecerken gml ere herhangi bi sekilde ulasamioruz pre olmasa dicem parasiz uyeyim eyw adam hakli ama para verincede ilgilenilmio pm attimi gm i bulmamiz lazim bizim bu oyuna para veriosak myko da surekli online gmler var gm_002 gm_003 gibi adamlar isini cok iyi yapio falla bulsam kendi charima es deger bi char hic durmicam gitcem myko ya en azindan para verdigimize deger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bnde mykoya başlayacm kesin we kesin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben bastan char kasamiorum bi warrior actim o da rezil oldu gitti anca ii lvl bi mage itemli bulursam gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 myko da eslanda macro açmak serbestmiş öle olursa nie olmasn ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 marlocum inan mykoda okadar basit değil paralı oynamakta sitemi düzgün kursalar ben orada devam edecektim inan nedenine gelince soyle diyim ben orda 8 ay önce car açtım ve oynamaya karar verdim ve preminyum almak istedim karşıma çıkanları görünce şok oldum yaptıklarım :d siteden form indirdim bilgilerimi yazdım bu c.card bana aittir diye ve bunla alışveriş yapacağım diye ve mykoya faxladım verdiğim c.card sanal c.card olduğundan limitini 24 saat koruyabildiğinden bana bu c.card ile alışveriş yapamazsınız diye cevap geldi anlayacağın adamlar çok iyi işlerini yapıyorlar bende riske girip normal c.card ımın bilgilerini vermek istemediğimden ki form a doldurup bilmediğin bir yere gönderiyorsun yazılı ve imzalı olarak ve arkadaş ortamımın da ko da olduğundan geçemedim ama inan myko gerçekten hakkını veriyor bunu anladım birde lag olayını çozseler muhteşem dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 inş koxpda biter yeter ya millette +8 raptorelar +8 shell setler ion beltler bisdşlfşisdlfslfslfdi çildircam :ddaxas3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 wipe geldiği zaman herkes anadan doğmaya döndüğünde bütün kötülükler silincek xd bende hala patch gozukmuo launcherda dırek start geliyor we noticede eski yazılar duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yani sen eski patchdanmı kullanıyosun ? nasıl yani sen suanda 1319umu kullanıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kohack yapan kişi sasa bi süreliğine tatile çıktı kendi ağzıyla forumda(official olan diil) bunu belirtti kohack ben çalıştırdım hatta 1320 yüklü iken ama 5dk çalışıo 5dk sonra server durumu çakıo ve bum dc hackshield dosyasında ufak oynamalarla oluo ama dediim gibi 5dk abartsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sen nerden biliyon lan best tatile cıktıgını :d? yapma tırstım bak kayak verirmisin kaynak* tüh ya sevindim okadaroff:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 özele yazam burdaki forumda anlatılması yasak olan şeyler de war :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bıktım şu koxp tan kohack den doğru düzgün kassın kasan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sasa en son fuckgame e kohack in geliştirilecegi assasinlere fitil oldugunu her glasda light feet vb. özellikler ekleyeceginiz yazmıştı.inşallah yapamaz :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar