beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 kapı sana söylüyorum kapı.itilince açılan kapı.açılınca girilenkapı.arkandan kapanan kapı.klavye sesi.beni delililğimden kurtaran klavye sesi. itikat kokar yazı. deli olacak kadar akıllı değilim , akıllı olacak kadar da deli.. bismillah tu hafız post. "insanoğlu babasızdır" (bazen anasız olduğu da kesin.) yapmak fiilinin en hazin çekimi : yapacağım . "beyinsiz" be-yin-siz "in" in yoktur sığınacak. cümlelere köprü kurdurdum.kimse bir uçtan bir uca geçemedi. erkek gücü: düzmegücü üzme gücü süzme gücü ezme gücü (abra) beni sevmiyorsan canın cehenneme.vazgeçtim. tekrar karşılaşasım yok seninle. "ben kalkar giderim, yazamadıklarım kalır... " diye yazarım,çok çarpıcı olur. okuduklarınızı anlamadınız.kimse anlamadı. ben bilirim , söylemem.dedim ya, itikat kokar yazı!..yakındır çıldırasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 çok itikatl(i) olmuş..eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 arada esiyor.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben anladım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sakin ol güzelim...tamammm geçti bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 "cümlelere köprü kurdurdum.kimse bir uçtan bir uca geçemedi. erkek gücü: düzmegücü üzme gücü süzme gücü ezme gücü (abra) beni sevmiyorsan canın cehenneme.vazgeçtim. tekrar karşılaşasım yok seninle. "ben kalkar giderim, yazamadıklarım kalır... " " cok sevdım buraları cıdden.ben de anladım senı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar