Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

verdatayi scripte aktarmak

Gremlin

Öne çıkan mesajlar

ben biseyi anlamadım be konuda acmak istemedim eger burda yanıtlanırsa cok sevinirim mesela arkadasımız ne guzel yapmıs unicornu dragonu filan peki orda bulunan beyendigim silah cesitlerini nasıl scpye ceviricem halla anlamadım yani benim sorunum ben verdataki birseyin id sini nasıl bulucam??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaan0489, 22 July 2003 19:21 tarihinde demiş ki:
evet cantada acılınca hem altına dusuyor hem alıtna geliyor hahaahh :D

zuahahah zaten 55i de lbr binek ler item olarak kulllanılıyor baska turlu kullanılmıyor :P

birde bug oldugunu idda eden bug nasıl oluştugunu acaklarmısın ben kendim raslamadım
Sosyal ağlarda paylaş

s_sinan, arkadaşım o bugın nasıl yapıldıgını oncelikle anlatayım cantana iki adet i_et_dragon al sonra birisine bin birisi cantanda bindikten sonra cantandakine dclick yap iki kere tikla yani sonra cantana hem i_et_ed düsücek hemde o ama her deneyisinde bir adet i_et_ed düsücek i_et_dragon düpelenmiyor o binilmedigi icin cantana yenıden düsüyor yanında 1 adet i_et_ed düsüyor her deneyıste yanı bu sayede dupe oliyor onu engellemek için i_et_dragon yerine i_et_ed kullanın bu daha saglıklı o et_dragonu kullanmayın..

[Bu mesaj slayerrr tarafından 23 July 2003 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayerrr, 23 July 2003 19:28 tarihinde demiş ki:
s_sinan, arkadaşım o bugın nasıl yapıldıgını oncelikle anlatayım cantana iki adet i_et_dragon al sonra birisine bin birisi cantanda bindikten sonra cantandakine dclick yap iki kere tikla yani sonra cantana hem i_et_ed düsücek hemde o ama her deneyisinde bir adet i_et_ed düsücek i_et_dragon düpelenmiyor o binilmedigi icin cantana yenıden düsüyor yanında 1 adet i_et_ed düsüyor her deneyıste yanı bu sayede dupe oliyor onu engellemek için i_et_dragon yerine i_et_ed kullanın bu daha saglıklı o et_dragonu kullanmayın..

[Bu mesaj slayerrr tarafından 23 July 2003 19:30 tarihinde değiştirilmiştir]

benbim gonderdegim scp dene bakam o bug oluyor mu merak ettim dogrusu bana oyle bişi olmadı nedense :P
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar uzun süredir mesajlara bakamıyodum şimdi yavaş yavaşl cevaplamaya çalışcam ilk olarak bi arkadaşımız scp vermiş drake scp.si bende zaten bunun scpsi vardı arkadaşlar ben bu scpden faydalanarak dier scp.leri yazdım zaten bakın scpsini yazmayı denemeden konuşmamanızı öneririm scp. yazarken o kdr bug.lar oluyoki anlatamam ikinci olarak bi arkadaşımız bu scplerde buglar çıkıyo demiş arkadaşlar ben scp.leri yazarken tüm bugları inceledim ve hepsinden arındırmaya çalıştım ve başardımda mesela;
unicorn için: i_et_eu
undead için: i_et_eun
polar bear için: i_et_eb
drake için: i_et_ed
ridgeback için: i_et_er(di sanırım yada eg)
insect içinde: i_et_ei
bu scpleri kullanarak denerseniz çalışcaandan eminim buglardan arıtarak yaptım hepsini sadece polymorph skilli kullanırken çıkan mesajları deiştirmedim onlarada üşendim onları da bi ara editlersiniz...sanırım tüm mesajları cevaplayabilmişimdir... ha hatırlamışken bi arkadaşımız da orda deişik yaratıklar var bence bunlarıda yazsan ii olur fln gibi bişi yazmış oda bunun için bi örnek scp.ye ihtiyacım var yani unutmayın ben sadece edit yaparak dierlerini yazdım ordaki yaratıkları da yazmayı isterim tabe...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.
Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil
omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki:
Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil.
gremlin483 şu anda dio ki:
İsteyen istediği yorumu yapsın artık...

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada shock saol herkes bunu isterken ben saklayamazdım sanırım...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:
Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya.

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

gremlin iddiaya varımki sen de Karadenizin nadide insanlarındansın bende hg ye başladım verdatasına baktım bakmamla kendi serverıma eklemem bir oldu

Burdan tüm Ordululara selamss

Helal olsun bu arada bu kısa fikri düşünemeyenlere baya büyük bi iyilik yapmışsın helalsss[hline]163960474[/b]

Fenerbahçeli olma kursumuz açılmıştır 10:00
Kurs kontejyanımız dolmuştur 10:01
--Istek üzerine delikanlı olma kursumuz açılmıştır Tüm Gs lileri çağrıyoruz sizlere ücretsiz...
--Çok talep oldu mecidiyeköye de bi şubemiz açıldı ama kontejyan doldu üçüncü şubemizde kurulacaktır bekleyin...
--Beşiktaşlılar da bizim için bişiler yapın diye çok ısrar ettiler onlarada beyin nedir nasıl kullanılır ve para vermeden nasıl şampiyon olunur kursu açtık!
--Son olarak Diplomalarımızı dağıtıyoruz ilk dönem mezunlarını verdik ama gsliler ve bjklilerin hepsi sınıfta kaldı..Tabi alt yapıları berbat herşeye baştan başlıcaz...
Sosyal ağlarda paylaş

her ne kadar fenerli olsanda teşekkür ederim :Pp ayrıca karadenizli deil kayseriliyim :Pp memleketime yakışmayan bi harekette bulundum ya neyse hahaha ayrıca verdatayı anlayabilmek fazla da zor deilmiş inside uo ile bende olan drake scp.sini karşılaştırdım tüm satırını inceledim numaralar arası bağ kurdum gerisi kendiliğinden geldi ama bayaa bug oldu onlarıda hallettim :Pp[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
mandoo kardeşim sayende bi karadeniz turuna katıldım ets nin düzenlediği ve bayıldım cidden karadeniz müziğinden nefret ederken otobüstekilerle birlikte horon teperek bitirdik turu :Pp çok zevkliydi cidden bu arada bu mesaja da UP! haala soranlar var bakın ekleyin serverınıza...[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki:

MY ICQ[/b]=Listeye Ekle

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...