arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar dün czde bulundugum partide duydum daha öncede 5-6 kere duymuştum ama hurafe deyip kulak asmamıştım.fakat şimdi cidden ilgimi cekti.önce olayı anlatayım partideki biri bugun +5shell almış fakat dupe olmasından korkuyormuş 2 arkadaşta o zaman git upla dedi id deişir ve silinmezmiş.bilmiyorum ama ne kadar dogrudur bu böyle bir olay varmıdır.aydınlatırsanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hayır deişmez hatta up ladğn scroll bile dupeyse o item dupe sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skater_boy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim bildiğim değişir ama senin dediğinde doru dj çünkü blackwinds +7 mirage i +8 basarken trina almış basmış sonra item silinmiş trina dupe olduu için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değişmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 işallah öyledir ama deişiyorsa yandık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değişmezse yandın değişirse dupesi ile aynı id olmaz silinmez gerçi knight gibi sikik bi oyunda dupe olmasada siliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dupe olmayanların silindigine şahidim kekurikaka dan düşme kekuri ringlerim ve samma drop priest 2 parca shelim silinmişti.ama eger deişmiyorsa adam dupeler dupelr +9 yapar silinmezse kral olur yani o yönden cok kötü bence..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlardan biri upgrade scroll dupeyse ozaman bile siliniyo demiş o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 "blackwinds +7 mirage i +8 basarken trina almış basmış sonra item silinmiş trina dupe olduu için :) " mach ben gmlern yalancısym ya sen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 id değişmez ve item gene düpedir ve ilk dupe wipede silinir düpe yapılan eşya iki tane de olsa ikiside silinir aslı yada sahtesi göz önünde olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeusKane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bildigim kadarıyla şilinmiyo +7 leri dupeleyip +8 e upgrate eden birini tanıyorum ve itemler dupede gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben bundan sonra artık vendordan almam upg scrol okadarını söleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @mach ne alaka şimdi ben anlamadımda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok scroll bile dupe çıkabilr onu dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 siz demiyomusunuz upgradeyi düpe scroolla yaparsan itemin gene gider diye bende charondan başkasından almam demekistedim scrolları rtık nekadar ucuza olsa bile iletişim problemi yaşıyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok ben vendoru bi an npc sandım :d özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 silinir. item id değişmez. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:37 tarihinde, lolo tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben 3 kekuri alıp uplıcam ve ortaya +1 kekuri çıkacak ve id değişmeyecek öylemi? peki bunların 2 si dupe ve aynı id 3.sü farklı id +1 kekuri hangi id yi alcak o zaman canı hangisini isterse onunkinimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 onu ring e sorucaksın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ilk koyduğun kekury nin id sini alır nasılmı tahmın ettim dersen anlatiyim 3 tane yüsüğümüz var str ubgrade item 2 si farklı biri faklı görünüşte diyelim ilk en üste hangi görünüşteki itemi koyarsak ubgrade olan item onun şeklini alır bu benim düşüncem nekadarı doğru nekadarı yalnış bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bildiğim kadarıyla her upgarde de + sayısına göre idsi değişiyor. zaten id değişmezse o dupe dur. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 blackwinds iyi salladı :) daha dupe bus ları silemiyorlar bir düşünün bakalım.. sadece yanlıslıkla sildikleri legit itemlere bahane bulmak için soyledi zamanında.. yani yalan. id degişirmi degişmezmi onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar