Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dupe bir item upgarde yapılırsa idsi deişirmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar dün czde bulundugum partide duydum daha öncede 5-6 kere duymuştum ama hurafe deyip kulak asmamıştım.fakat şimdi cidden ilgimi cekti.önce olayı anlatayım partideki biri bugun +5shell almış fakat dupe olmasından korkuyormuş 2 arkadaşta o zaman git upla dedi id deişir ve silinmezmiş.bilmiyorum ama ne kadar dogrudur bu böyle bir olay varmıdır.aydınlatırsanız sevinirim
Mesaj tarihi:
dupe olmayanların silindigine şahidim kekurikaka dan düşme kekuri ringlerim ve samma drop priest 2 parca shelim silinmişti.ama eger deişmiyorsa adam dupeler dupelr +9 yapar silinmezse kral olur yani o yönden cok kötü bence.....
Mesaj tarihi:
siz demiyomusunuz upgradeyi düpe scroolla yaparsan itemin gene gider diye bende charondan başkasından almam demekistedim scrolları rtık nekadar ucuza olsa bile iletişim problemi yaşıyoruz galiba.
Mesaj tarihi:
ben 3 kekuri alıp uplıcam ve ortaya +1 kekuri çıkacak ve id değişmeyecek öylemi?
peki bunların 2 si dupe ve aynı id 3.sü farklı id
+1 kekuri hangi id yi alcak o zaman canı hangisini isterse onunkinimi?
Mesaj tarihi:
ilk koyduğun kekury nin id sini alır nasılmı tahmın ettim dersen anlatiyim
3 tane yüsüğümüz var str ubgrade item 2 si farklı biri faklı görünüşte diyelim
ilk en üste hangi görünüşteki itemi koyarsak ubgrade olan item onun şeklini alır bu benim düşüncem nekadarı doğru nekadarı yalnış bilemem
Mesaj tarihi:
blackwinds iyi salladı :) daha dupe bus ları silemiyorlar bir düşünün bakalım.. sadece yanlıslıkla sildikleri legit itemlere bahane bulmak için soyledi zamanında.. yani yalan.
id degişirmi degişmezmi onu bilmiyorum
  • Yeni Oluştur...