Defensive Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oturduğum bilgisayardan arama yapamıyorum eger önceden açıldıysa tekrar rica edicem. ac.cşu an donuk silinmemesi garanti olarak kaç ay bekleyebilir? bu arada konu başlıgını yazıyorum fakat metine tıklayınca deişiyo, çözemedim.. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bildiğim kadarı ile silinmiyor accountun. açtığın zaman tekrar girebiliyorsun. karakterlerin belki silineblir ama onalrda gm'lere atılacak bir mesaj ile geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 belli bir süre silmeyeceklerine dair garanti veriyorlar. yanlış hatırlamıyorsam 6 ay. bu süre sonunda silip silmeme kararı onlara kalıyor. ama kimsenin acc'sinide sileceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hesaplar min 6 ay tutuluyor sonrasında blizzard gerekli görürse siliyor. eğer ki bu süreden sonra tekrar oyuna dönersen blizzard'a bir mesaj atman yeterli, karakteri geri getirebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar