Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toep ve zandalarian hero charm

Wispy

Öne çıkan mesajlar

zhc+temp acar da rank 1 shock atarsan vurucagin dmg
200 civari olacakdir çünki earth furry set 30 civari dmg veriyor ki çok komik bi değer :)
ki natural alignment crystal alabiliyorsa temp almak akıl kari değil.
nac+zhc+az bucuk dmg set = 2.5k garanti chainlightning elem mastery ile eh yeter allahım çok şükür.

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:25 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dogru ya,mage kesemesin kimseyi.ashkandi'li warrior,smiting'li hunter,cht'li rogue anasini bellesin mage'in,mage de +dmg gideyim de bari dmg output'um level 55'ten beri bir farklilik kazandirsin diye dusunsun,boylece hp'sinin anasi skilsin,trinket kullaninca da "mage kesemiyordu simdi kesiyor ama ya,kesmemeli beni ayip.madem beni kesemiyor,nerflenmeli"
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi de trinket kullanamayacaksiniz diye bir sey yok. sadece ikisini birden acamayacaksiniz. yani sadece toep ya da zhcden biri acikken `kimseyi` kesemeyen mage, zaten adam kesemesin.

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 00:41 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok oyle bir sey.bir kere su "kesme" mantigindan cikalim lutfen.280 damage veriyor zhc,toep 170 veriyor,bunun mantigi arcane power ile kullanmak zaten,ortaya cikan 450 rakaminin 30%'u genel damage'a etki eden kafadan bir ekstra 150+dmg eder.280'in 30%'u 84 eder,170'in 50 civarinda,fark ortada degil mi? Zaten mage "burst dps" class'idir,trinket+arcane power acip 15 saniye icinde yapabilecegini yaparsin.Hatta 15 saniye bile degil,5 saniye surer.iki bolt atarsin,bir fireblast,bir pom+bolt,budur.Ayni seyi ustusute acmak onemli degil,15 saniyelik bir 170 burst'u senin hayatini kurtarmaz,kaldi ki dedigim gibi pvp'de mage class'i "15 saniye dayansin o trinket'le,ondan sonra da digerini acsin canim" diye yaratilmamis idi.hayvan gibi melee itemisation'i kastiktan sonra roller degisince mage'in 3-5 saniyede verdigi burst damage output yok oldu,bu kadar basit.bu yoklugu da trinket'ler doldurdu iste.bu hayvani itemisation olmadan gidip level 40 civarinda bir mage'in karsisina cikin,essek yuklu stamina gear'i olmadan,besyuz dps'li 2h'lar olmada normal itemisation'la kafaniza pom+pyro+fireblast yiyin,yine trinket diyemezsiniz heralde?mage class'i budur,5-6 aydir tasarlandigi formati kaybetmistir,bunu da tek saglayan sey trinket'lerin de anasi bellenmistir,kaldi ki toep drop rate'i de essek gibi dusurulmustur.bu durumda yine mage'in rolu "eekek 15 saniye dayansin,sonra bir 15 saniye daha dayansin,yine dayansin,hep dayansin" o zaman verirsin adam gibi item,robe of volatile power'da sacma sapan 10 stamina olmaz,ya da stamina'si olan item'a adam gibi+dmg koyarsin ki attack power benzeri olmayan,spell damage'i silahlarla artmayan bir class'a hem dayaniklilik,hem damage saglarsin.bir bok becerdikleri yok,bir bok bilmeyen adamlarin aglamasi yuzunden de surekli sacma sapan degisikliklere gidiyorlar,olayin ozu budur.
Sosyal ağlarda paylaş

her class verdigi base damage'i giydigi armor'dan almiyor yalniz.warlock,mage,priest haricinde butun class'larin chestpiece'i chest piece'tir,bizde damage arttirmanin tek yoludur,butun item slot'lari damage arttirmanin tek yoludur.bunun haricindeki diger butun class'larda weapon slot damage'in kendisidir,diger slot'lar bu damage'i tweak edecek seyleri bulundurur.
Sosyal ağlarda paylaş

yani diyorum ki caster adam sana damage verirken level 58'de verdigi damage'i veriyor base olarak.bunun yanina uc bes +damage item koyayim razorfen downs'takinden dusuk stamina'ya sahip armor giyiyor.cunku verecegi damage'i arttirmanin bas-ka yo-lu yok.sen al eline chromatically tempered sword,zaten analar aglatiyorsun,bir de tak master dragon slayer's ring,oh ne ala damage zaten weapon'dan artmis,baska bir slot'la upgrade'lemesen de olur.sonra mage baska stat vermeyen tek slot'lari olan trinket slon'larinda ozundeki burst damage class'a geri donerken,ve bu trinket'lerden toep hayvan gibi zor dusen bir item'ken "nerflensin ama cok imba ya hemen olduruyorlar ya :////"
Sosyal ağlarda paylaş

crit chance melee icin de mage icin de +crit chance itemlariyla aliniyor.
melee ap, caster +dmg.
hp=stam bu da degismiyor..

sorun nedir?
silah dpssi mi? her warriorun av'den alabilecegi ibsnin max dmg'i 233. su an alinabilinecek en iyi pve silahinin dmg'i ise 344.
yani 111+dmg saglayabiliyor warrior level 51'de alabilecegi bir silah ile nefarian drop bir kilic arasinda.
burada ashkandi sahibi warriorlara sahip guildlerin magelerine soralim. +dmgleri ne kadar?
Sosyal ağlarda paylaş

anlatamiyorum sanirim ben?
caster'in damage vermek icin tek cozumu +dmg item'i gitmek,dolayisiyla sopar gibi hp ile dolasmak.dolayisiyla senin dedigin "ehehe o zaman bir trinket acsin,sonra digerini acsin" olmuyor pek,tak diye yiyorsun kafana aimed shot'i,charge'i,kundeye geliyorsun.hem yani su alakayi anlamadim ben,ibs ile bilmem ne arasinda su kadar damage farki var falan filan.caster'in attack power benzeri bir seyi yok bilmem farkedebildin mi,surekli yeni seyler alip degismiyor damage'lari.int'in etkiledigi crit chance 100 int=1 crit gibi inanilmaz komik bir rakam,1 yildir kimseyi gormedim "abi int item topliyim crit'im artsin" diye konusan.yine anlamadiysan bir daha tekrarlayayim mi;caster'in damage output'unu arttiracagi tek sey +dmg item'lardir,ve bu item'larin dengesizligi yuzunden bu sekilde diger butun stat'larini gimplerler.ama ashkandi alirsin,sta gear gidersin,crit chance'in dusse de hayvan gibi +86 ap,en yuksek dps'li silahi tasirsin.ashkandi'yi gectim oeb ya,oeb bile uzuyor yeri geldiginde.caster droplarina,caster set'lerine bakar misin,10 sta veriyor,15 stamina veriyor,+15 dmg veriyor.rakamlarin komikligine dikkat eder misin?ayrica yani full crit+ap gitmis bir rogue,bir warrior cok mu "kirilgan",ayni sekilde +dmg gitmis caster'lara bakarsan ne kadar "glass cannon" olduklarini gorursun.
ayrica guild'im nefarian farmliyor,iki kiside ashkandi var.bende de +425 dmg item'i var,gotumu yirttim +dmg gittim ki burst damage cikartayim,ama simdi bir anda 5 aydir ugrastigim her seyin anasi aglatiliyor bir kac hiyar agladi diye.ayrica diyeceksin ki simdi "+425 damage item'i toplamissin" falan,hp'mi manami soylesem gulersiniz,o yuzden soylemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

he tabi forumlarda ağlayanlar yüzünden değişti dimi sistem :) azcık kafa yorun, mesela gidip rogue forumlarına bakın kaç aydır aptal bugları, saçmalıkları yazıyoruz feedback istiyoruz fakat bir tanesi bile değişmedi henüz. bu trinket olayı büyük ihtimal uzun zamandır düşünülüyordur, yoksa forumlarda çıkan nerf iwin trinkets tarzı topiclerin fazla bir etkisi yok bunlara. neyse çok uzadı konu, azcık sakin olalım tartışırken daha güzel olur sanki :)
Sosyal ağlarda paylaş

hayir bu oyle degil.paladin'ler agladi agladi abuk sabuk buff'lar verdiler,spell atmaktan korkuyorum adam 1.5k critliyor eye for an eye'i.
hunter'lar 5 ay agladi,simdi istisnasiz eline rhokdelar/lokdelar olan aimed shot,multi shot gg yapiyor.yanina gidiyorsun scatter,1.5k raptor koyuyor.
her onune gelen 40 yilda bir 3.5k frostbolt criti yedim diye cikip forumlarda 5 paragraf agliyor,her onune gelen toep+zhc'li mage "ben gr@l'im" diye movie yapiyor,bunlara sahip olamayan ve olamayacak mage'ler de "nerf nerf plx,no skills plx,macro not skills plx" diye yirtiniyor.sonra nerf.
ben simdi aglamaya basliyorum nerf aimed shot,nerf windfury,nerf intercept.5 ay boyunca 5000 tane alt acip surekli bu konularda agliycam.5 ay sonra hepsi nerflenir.
Sosyal ağlarda paylaş

vay be.. 3 dakikada bir acilan +180 dmg trinketiyle herkesi olduruyordunuz da simdi 180 dmg eksik vurunca kimseyi olduremiyorsunuz?

komik ya.. agladigin seyin karsiligi toeple zhcnin ortak kullanimi degil ki. daha cok stam istiyorum diye agla mesela.

bu arada pvp magelerinde genelde 5k civari hp oluyor gayet guzel +dmg ile. kac olacakti ki hp mesela?

ya da bize de ki `bir mage 6k hp 6k mana +400 dmg %25 crit chance yapabilecek itemleri alma sansina sahip olmalidir.`
Sosyal ağlarda paylaş

aglamak? ne aglamasi ben burda aglamalara karsi-teori uretiyorum.
ayrica 180 falan olmuyor o,biraz once hesaplamasini yaptim 450+ damage ve 30% arcane power'in getirdigi toplam katsayiyi,ki o ikiyle carpilinca ortaya cikan rakam toplam 400-500 arasi oluyor tek trinkete gore.
bir de iyi uykular,hangi ruyada gordun,hangi kafalarda yasiyorsun? 5k hp mage? kkbai tnx
+450 dmg ile 3k hp'm var.warlord gear'la da 4.5k olur maksimum,onun da verdigi +dmg 100 civarinda.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalim,ondan sonra gozyaslari da cahil kaliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aglamiyor musun? `iki trinketi kullanamayacagiz =[` `mage itemlerle yeterince guclenemiyor =[` ne yapiyorsun? yani hunterlarla vaktiyle dalga gecerken adamlar bunun olmamasinin gerektigini soyleyince aglamak oldu da bunlar aglamak degil mi?

neyse ben tekrarliyim. sen zor da olsa[ashkandiyi herkese vermiyorlar] ulasilabilinecek mage degerlerinin ne olmasini istiyorsun? +dmg hp crit chance mana ve mana regen olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

elderone demissin de,herkes high warlord'a kosamiyor sanki? high warlord itemisation'lari tek kalip oldugu icin caster itemisation'inin siktiriboktanligini kapatmiyor.
ve ayrica evet aglamiyorum,sadece topic'i uplayarak "nerflemisler,bravo" dedim,yine 3-5 akilli "yaaa evet cok guzel oldu bir keresinde tam 4k'lik bolt yemistim" tepkisi verince bunlari yaziyorum.
ben senin dedigin gibi "mage'in hp'si soyle olsun boyle olsun,dmg'i soyle olsun" diyemiycem,mage bir kaliba sokulmayacak tek class'tir benim gozumde.ki ben bu kalibi glass canon olarak belirlemisim.4300 hp ile aramdaki 1k hp farkinin yani sira,150+dmg var ki cok kaydadeger bir rakamdir "bir anda patlayacak bir class olayim" diyorsan.konuyu noktalamaya calisayim,toparlayayim,bir mage uzun sure ayakta kalmayi da secebilir,4.5k hp de yapabilir,bir baska mage de kisa surede ayakta kalanlari indirebilir.trinket bu ikisi arasindaki tek baglantiydi,ve saydigim ikinci kategorinin en iyi dostuydu.benim 1 yildir soyledigim tek sey,1.10'da priest'lere verdikleri spirit=spell power baglantisini butun caster'lara degisik bir yontemle sunmalaridir bu caster base damage sorununu engelleyecek.nokta.
Sosyal ağlarda paylaş

onu gececeksin o zaman. teknik olarak bakarsan wow basladiginda pvpye yonelen adamla pveye yonelen adam karsilastirsalar itemleri pvpye yonelen adam alabilecegi her seyi almis oldugunda pve'ye yonelen adamin ustunde dogru duzgun bir sey bile olmaz. neyse konu farkli...
mage pve'de hpye ihtiyac duymaz o yuzden pve setleri hp vermez. senin sorunun pvp ile ilgiliyse pvp setlerine itemlerine yonelme sansi vermis sana blizz. ha yok ben pve yapcam diyorsan da 3k hp yeterli zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...