Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toep ve zandalarian hero charm

Wispy

Öne çıkan mesajlar

hmm mantle konusunda tercihimi nw den kullanıcağım, saçma demen de biraz yakışıksız almış gerçi
+dmg zaten istemediğin kadar var, +10 fire resisti +11 dmg a tercih ediyorum, ayrıca görünüşü çok hoşuma gidiyor

Ha nw nin set bonusu zaten inanılmaz bir şey, ardarda 4-5 kere procladğını bilirim clearcastingin, ki bunun nw için proclamasını düşünsek, pve de güzel, pvp de olağanüstü bir sonuç çıkar

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 17:41 tarihinde, Wispy tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gorunus konusunda da katiliyorum herkeslere.. insan ustundekine baktiginda soyle bir hosuna gitmeli ya. mesela simdi cow dr00d'um ustume ne giysem cirkin duruyor da raidler disinda ninja kiyafeti giyiyorum. o guzel duruyor. `epix show lololo` yapamiyorsun ama bakmak guzel oluyor karakterine. ]=]
Sosyal ağlarda paylaş

"Saçmalık" kelimesi ağır kaçmış olabilir, düzelteyim :)

Şöyle bir hesap yapalım ama, +10 Spell Damage kendi başına hiçbirşey olmayabilir ama, ona bakarsan +10 FR'de kendi başına önemsiz.

Ben bir mage olarak "Spell Damage" olayının herşeyden daha önemli olduğunu düşünüyorum.

NW Focus'a gelince, şöyle bir durum var. NW Focus eğer mana harcamıyor olsaydı, amennah derdim. PvP'de NW Focus üstüne tanımam doğrudur. Ama PvE'de manamı daha çabuk bitiren, daha fazla aggro almamı sağlayan bir durum olursa tekrar gözden geçiririm.
Sosyal ağlarda paylaş

ya pvp'de tabii olmuyor da gangren overaggro etmesi bakimindan demis.simdi bir frostbolt atiyorsun,sanirim full nw isen 850 civarinda vuruyordur,diger butun item'larin kaliteli olsa iste choker of the firelorduydu,ring of spellpower'iydi,mageblade+av offhand'iydi falan.ardindan hemen bir tane daha 850 frostbolt sallarsan "lan noluyo?" diye doner bakar mob,sasirtiverir.
ayrica full nw isen "aman bu mana yiyor ya" deme luksun yok,cok guzel mana pool'un oluyor,cok guzel +dmg'in oluyor,cok guzel hp oluyor.
ayrica kimse pek onemsemiyor ama 25% aoe radius o kadar onemli bir sey ki.
Sosyal ağlarda paylaş

abi simdi ilk olarak,arcane explosion range'i 10 yard.25% arttiriyor 5/8 nw bonus,12.5 yard oluyor ki bence cok onemli bir sey.yani 2.5 yard cok onemli bir mesafe,o alandaki herkesi dahil ediyorsun.ayrica pve'de de inanilmaz,inanilmaz onemli bir bonus 5/8,nefarian phase1'de olsun,phase3 zerg olsun,o kadar cok yararli ki.
simdi abi bende 5/8 nw var,onun haricinde robe of volatile power var,shoulder ve bracers zg.su anki hp 3400 civarinda,keza geri kalan butun item'larim full +dmg ki belirttigim gibi +410 civarinda bir +dmg outputum var trinketsiz.full nw ile yanilmiyorsam 3600-3750 civarinda oluyor hp,cok da tatmin edici bir rakam,mana da 7500 civarinda falan oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Full NW bence +Spell Damage toplamını çok önemli derecede olmasa da kısıtlıyor.

Full NW gitmeden, aynı oranda HP/Mana toplamak çok rahat.

AQ gelince değişecek bence olay. Tabi burada kullandığın buildin de önemi var. Frost Resist itemleri çok olmadığından dolayı, -Resistance veren item toplamanın bir anlamı yok. Ama Fire Resist itemleri neredeyse çok rahatlıkla bulunduğu için, -Resistance itemlerine önem vermek gerekiyor. Bu da sonuçta NW'den feragat gerektiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya gangren cok kisitlamiyor cidden ben onun hesaplamasini yaptim bak oyundaki en iyi +dmg item'lari (robe of volatile power,mantle of the blackwing cabal,mishundare,bracers of arcane accuracy,firemaw's clutch,ringo's blizzard boots,gloves of delusional power,flarecore leggings)
+82 stamina,+111 int,+235 damage,+4 crit var
full netherwind'de ise
+116 stamina,+159 int,+205 damage,+2 crit

simdi 1/10 sans ile ekstradan 800 damage demek +80 dmg demek olur :)

pvp'de cok basarili bir set netherwind,pve ile hic alakasi yok full bonus'unun.
ayrica ben 3300 hp ile en yakin rakibime +30 hk,+15 killing blow fark taktigimi bilirim.benim mage'e bakis acim tank degil ki stamina build gideyim,elli kisinin arasina girip aoe patlatirsam tabii ki yatarim.uzaktan 900 frostbolt hitimle ne analar aglattim (al anani da git buradan) ve yani mage class'i oyundaki en iyi c.cspell'lerine sahip,o kadar stamina'yi gereksiz goruyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

baştaki priest muhabbetine yazayım darkmoon card :blue dragon > zhc bende hepsi mevcuttur shard of scale bulana kadar beast deckden elde ettiğiniz blue dragon akrtını kullanın ozellikle bwlde mukemmeldir bi itema 10 bwl dkpsi verilirmi denmiş evrilir kardeşim rejuv çıktı o gune kadarki tum dkpmı verdimki iyi etmişim bi daha cıksa uniqe olmasa gene evririm :d
Sosyal ağlarda paylaş

dream_endless avye girip de karsina bir suru organize olmamis adami alip da oynarsan zaten mana poolun cok olsun ne de olsa sen surekli buyu atiyorsun. ama ciddi ranking kasan biriysen ve organize takimlara karsi ab/wsg oynuyorsan o hp ile ilginc rogue vakalari yasarsin. ya da baska birini kovalarken yanindan gecen bir warrior'un ss-wwsiyle durup dururken olebilirsin. =]

bildigimden soyluyorum. yoksa `kotu set` dedigimden degil. pvp=stamina. zaten pvp setlerine bakarsan bunu anlarsin. =]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ideal pve setim: 3 parça nw (aggro reduction) ki bunlar gloves, robes ve pants'tir. gerçi bunları kesinlikle enigma ile değiştireceğim sanırım.

kalanlar: black bark wristguards, betrayer's boots (snowblind'da olabilir, ringo sadece frost damage, ben fireblast çok kullanırım) mish'undare, mana igniting (10 spell damage mi? 1% crit mi? sorusu çok kafamı kurcaladı, crit seçtim) cloak of broodlord ve mantle of blackwing.

SoSF ve Choker, Nobility Wand, MindTear ve Forced Conc. ile çok güzel STA (her ne kadar tank olmasakta, en azından buffed 4.5k lazım) ve Spell Damage toplanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ah be abi aylardir zg yapiyorum bir kere betrayer's boots dustu mu diye sorsana,azuregos'u haraca kestik puisscant ve typhoon haricinde bir sey dustu mu diye sorsana.
war effort'unuz 55%'de artik bes yil sonra aq yaparsiniz desene.dkp'lerimiz eksilerde geziyor mishundare olsun cloak of broodlord olsun,sosf alirken gl hf desene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...