Dela Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kafasini bastirsaydin yastiga tum bu sorunlarin cozulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben kime yazmışım ki ortalığa yazdım niye üstüne alınanalar oldu anlamadım(dalmayın yaw:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu tezi çürütürüm. eski kız arkadaşım saçını kızıldan kahverengiye boyattı. şu anda ki kız arkadaşım saçları açık kumraldı böyle sarı gibi oda siyaha boyattı. bakın burda hiç sarı yok. çürütürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kızıla boyatsınlar köleleri olalım. derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 peki ya erkek olan biri saçlarını hafif sarıya boyatırsa ona ne demeli?:) [ Mesaj 18 Şubat 2006, Cumartesi - 14:42 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 saçın da mı cinsiyeti var o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bence sarı saç erkeklerde iyi durabilir.kadınlardada duruyo ama kadınlar pokunu çıkartıyo hep sarı hep sarı ııyyyyyy rezil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 2 saç bilrim siyah kızıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sarı saçlı erkek olarak resident evil 2 ve 4 teki çaylak polisimiz leon karakteri verilebilir.herif karizma yauv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yok ben doğalremk diilde sonradan boyatanları diom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 he sonradan boyatan erkeklere de pek bişey demem ama pokunu çıkartmadan.ve saçlar uzun olmıcak karı gibim:)yani uzun ile kısa arasında olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 şşş uzun saçlı erkeğe laf yok ehüeh. di mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 soyledigin soz cok cirkin ztn karı gibim fln tabi bazı seyleride anlamak lazım anlamak icinde büyümek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 uzun saç erkeklere yakışmıyo bence bu benim görüşüm tabii ki herkesin fikri farklıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 benim orjinal saç rengim koyu kestane ve ben lise bitince çok uzun uzun düşünmeden kızıla boyadım ama pek tatmin olmadım çünkü banyoda tepemden aşağı pembe bir su akıyordu ıslak saçlarım giysileri boyuyordu kaşlarımla saçlarım ayrı renkteydi saçlarim çok sahteydi daha sonra kuaföründe minik yardımıyla daha doğal br kızıl olan koyu bakır kızılı oldu en güzel renk oydu hayatım boyunca kalmasını isteyebilceğim böyle... kahverengimsi ama parlak çaktırmadan bir kızıl ama o da açıldı kızıl-sarışın gibi oldu ben de koyu kumrala boyattım .. ama ilerlyen aylarda açık kumral yapıcam sonra uçlarına sarı da ekleyebilirim neden mi? bilmiyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 valla ben kendimde uzun sefiom ama yapamıorm =) mesela 3 farklı kişiden kısa saçlı halimin çok yakıştıını duydum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben esmerlerden çikolata tenlilere manyak hasta oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 esmer ve çikolata tenli güzel olur ama ben sadece siyah saçlıyı kastetmiştim yani yanında çikolata tenli olmıcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar