forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 baktılar rus, isveç kızları yerlerini alacak yapayda olsa bir olaya giriştiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet ben de farkettim.özellikle orta okuldan liseye geçişte çok tanıdığım var saçını sarıya boyatan ve hiç yakışmayan.onlara sorduğumda hoşlafına gittiklerini sölüyolar?şahsen sarı saç bana çok itici gelio (boyalar).ama bazılarında balyaj çok hoş duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @ivy +1 gerçi gösler yeşil veya ela olursa yanınada kahverengi saç ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 seçmece mi =) şahsen kumral seviorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yesil gözde rulz aslında=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kumral saç + yeşil göz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabrina +1 uçları da kızıl olsun yada tamamı kızıl saç yesil göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 özentilere =o= ne demekse :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 özentilikle pati işaretinin alakası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ivy sana hemen yolluorum =p sarı da iyi, ama doğal sarı hedesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 said: kumral saç + yeşil göz =) bence ii olmaz o. siyah saç mavi göz. yadakızıl kahverengi vs vs die uzar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sabrina 3 4 msj oncekı msjında ıvyden bahsetmısın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla bende siyah saç + ela göz mevcut olmakla birlikte 177 boy da cabası:))ehüehüehüeü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kızıl saç, açık ten, yeşil göz = kthxbye bi de khalad çok yalan söleme yazık, günah, bünyeye fena o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sarımsı saç + mavi yeşil arası değişen göz + 190 boy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya aslında fantezi kurmuyo muyuz? o zaman mor saç mor göz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 niee, mor gözlü de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 valla ben bi animelerde gördüm, bi de kof'da. athena asamiya 4 eva! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hazır body'ye de gittim iyi kas yaptım o da cabasının cabası:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 eğer kızlar saçlarını sarı yerine siyaha boyatsaydı bu seferde niye kızlar saçlarını siyaha boyatır gibi saçma sapan bi sorunla çıkıcaktın zaten.varolan durumu reddetip böyle sorunları içine atarsan ilerde çık canın sıkılır.başın ağrır karnın guruldar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ahaha yukarda ideal kız tipi yapılmış bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 keşke hepsi siyaha boyatsa zaten esmerlere tapıyom varsın yoksun esmer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bnm saçım siyah havok p.m atabilirsin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Bir insan daha önce resmini bile görmediği bir kıza yazmak için neden spora gittiğinden tut göz rengine kadar anlatır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 guzellıgın yada dıs gorunusun onemı yok bunu 3 sene once anladım unıversıte 2. sınıf okulun baslamasından 2 hafta gecmıs bır kız takıldı gozume gercekten guzel bır kız bır hafta takıp ettım gozlemledım ve konusmaya karar verdım oglen saatlerınde buldum ve konusmak ıcın yanıya gıttım merhaba dedım ve karsılık verdıgınde oradan anında uzaklasmak ıstedım oyle bır konusması vardı kı mıgdemı bulandırdı o kadar berbat konusuyordu kı anlatamam o an ıste guzellıgın bes para etmedıgını anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar