Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kızların neredeyse çoğu saçlarını sarıya boyatmak ister ve boyatır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw ben bunu anlamıyom sarışın mı daha iyi esmer mi yoksa kumral mı?bana kalırsa sarışının hiç çekici bi yanı yok(en azından çoğunun).bana göre çoğu aptal sarışını oynuyo...tabii bu kişisel bi konu olduğu için herkesin görüşü farkılıdır.ama yorum yaparsanız sevinirim:)
valla buraya yazıyom esmer kadar güzeli yok şu dünyada:)))
Mesaj tarihi:
dünyanın nimetlerinden faydalanmazsak aptallık olur bence iç güzellik falan biyere kadar
Mesaj tarihi:
şöyle söyliyim çok güzel ama sevmedigin bir kızla berabersin,onu öptügünde veya onun yanındayken kendini mutlu hissetmiyorsun çok ciddiyim ne kadar güzel olsada sana geçirdigin her sn ızdırap geliyor...
Mesaj tarihi:
nereden bilelim biz o fotoğraf doğru mu yalan mı hea heaaaaa ?!!!! internetten bulup yayınlamadığın ne malum ?!!! benim saçımda sarı yok ayrıca mordu onlar renkleri yamuldu şimdi e oluyor haliyle böyle şeyler boya akıcı birşey...
Mesaj tarihi:
hmm peki nasıl olsa beni realdan tanıyanlar mevcut sende dahil :p kara kaşımla kara gözümle etkilerim insanları sarı ile hiç aram yoktur sevmem sarıyı ve sarıya dönen saçları olan kişileri :)
Mesaj tarihi:
şahsen ben siyah saçlıyım saçlarım düz çok karizma oluyom tarayınca güzelcene kendimi övmek gibi olasın bide yakışıklıyım ki sormayın eheeheh:)
Mesaj tarihi:
nalaka?
sadece metalhead'ler mi kizil yapar saclarinin aralarini ? =)
ya da tikkyler mi sari yapabilir sadece hea.
düz insanim ben=) (tamam azcik gotiklik olabilir.. )
dory yirim seni anam!
  • Yeni Oluştur...