havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw ben bunu anlamıyom sarışın mı daha iyi esmer mi yoksa kumral mı?bana kalırsa sarışının hiç çekici bi yanı yok(en azından çoğunun).bana göre çoğu aptal sarışını oynuyo...tabii bu kişisel bi konu olduğu için herkesin görüşü farkılıdır.ama yorum yaparsanız sevinirim:) valla buraya yazıyom esmer kadar güzeli yok şu dünyada:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dış güzelligin hiçbir önemi yok bence ister sarışın olsun ister esmer önemli olan içi güzel olsun...güzel kızlardan hayır gelmez çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence öyle bişey yok:) sana öyle gelmiş çoğu istemio sarıya boyatmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 içi güzel olucak tabii ki ama dışıda güzel olmalı şahsen ben içi güzel olupta çirkin bi kızla öldürseler beraber olmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dünyanın nimetlerinden faydalanmazsak aptallık olur bence iç güzellik falan biyere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hastasiyim sahte sarisinlarin, benim icin boyuyolar saclarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim ilk tercihim esmer(bomba olurlar kendileri:)).ikinci kumral en son sarışın(aptal sarışınlar eheeh:)). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 her sacini sariya boyayan hatunun ayni sebeplere sahip olmasi gerekmiyor. kendilerine göre bi nedenleri vardir ve boyatiyorlardir. zevk meselesi. ayni kefeye konmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vanille senin saç rengin ne renk?(yanlış anlama merak ettim de:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 civciv sarisi (hoho) ehm koyu kahverengi (orjinal rengi). aralarda kizillar var su an. ha bi de 18f/almanya. (böea) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şöyle söyliyim çok güzel ama sevmedigin bir kızla berabersin,onu öptügünde veya onun yanındayken kendini mutlu hissetmiyorsun çok ciddiyim ne kadar güzel olsada sana geçirdigin her sn ızdırap geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vanil dedi aklıma geldi sarıdan ziyade pek çok kız ya kızıla boyatmak ister yada aralara kızıl yaptırmak.yada benim gördüklerimin çoğu öyleydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sarisin kiz gormekten biktim artik siyah saclarimla gayet ilgi cekiciyim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla esmerler taş +2 oluyolar:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bide asl belirtsen tam olucaktı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vanille metalciyiz galiba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 vanil'e asl sorani hayattan banlerim. benim olm o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 khalad'a kıl oluyorum çünkü saçı sarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @nariel: kendisinde sarılar var ama benim kara kaşım kara gözüm var ilgilenenler garbıcta albümden bakabilir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nereden bilelim biz o fotoğraf doğru mu yalan mı hea heaaaaa ?!!!! internetten bulup yayınlamadığın ne malum ?!!! benim saçımda sarı yok ayrıca mordu onlar renkleri yamuldu şimdi e oluyor haliyle böyle şeyler boya akıcı birşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hmm peki nasıl olsa beni realdan tanıyanlar mevcut sende dahil :p kara kaşımla kara gözümle etkilerim insanları sarı ile hiç aram yoktur sevmem sarıyı ve sarıya dönen saçları olan kişileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bide travestilerin çoğu sarışın oluo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şahsen ben siyah saçlıyım saçlarım düz çok karizma oluyom tarayınca güzelcene kendimi övmek gibi olasın bide yakışıklıyım ki sormayın eheeheh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nalaka? sadece metalhead'ler mi kizil yapar saclarinin aralarini ? =) ya da tikkyler mi sari yapabilir sadece hea. düz insanim ben=) (tamam azcik gotiklik olabilir.. ) dory yirim seni anam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok daha önceden opet konseri falan diyodunuz ordan şey ettirdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar