Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaw arkadaslar su anda servısteyım ve bulundugum sırketın mys (musterı yonetım sıstemı ) dıe bı haltı var 192.168.2.110 nolu ıp den baglanıyorlar explorer dan ıp yı yazdıgım zaman sıfre bolumune sıfreyı gırınce acmıo ve ıkı uc denemeden sonra 401 nolu http hatası verıo baska makınadan acabılıorum acaba nasıl halledebılırım eger yardımcı olursanız cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 cevabı vermiş işte you are not authorized to view this page o sayfayı görmek için yetkili deilsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya kardesım bu servıse gıttıklerım mal kullanıvı adını bana yanlıs solıolarmıs sonradan caktım davayı yan makınadan bı gırmmeye kalktım kullanıcı adının arasına bosluk koymus ondan ugrastım nese gene de saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar