Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Admin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 fuar gayet iyiydi birkaç arkadaşımı gördüm güzel zaman geçirdik , pek cok foto cektim ama en sonunda salon6 da bikaç kitap bakıyordum o sırada birisini satın alayım derken attım elimi çantama ön göz acık nası yani derken baktım cüzdan yok 140milyon banka kartı gs kombine kartı (2 tane) universite giriş kartı ... dolu kart daha gitti hepsi fuar la ilgili dolu yazacagım sey vardı ama ne heves kaldı nede moral allah belasını versin haram olsun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geçmiş olsun :([hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Büyük geçmiş olsun. Yapan şerefsizin de taşakları patlasın!!![hline]Est solarus oth mithas! [Bu mesaj Karakurt tarafından 07 September 2003 20:48 tarihinde değiştirilmiştir]
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 oo geçmiş olsun abi ya...[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi!
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 var ole ya fuar lar kalabalık oluo die sirf bişiler somurmek icin giden tipler[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geçmiş olsun...[hline] ---turSHU--- Çok Yakında İnternet Aleminde.... Ne olacağı belli olan proje
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geçmiş olsun ....[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geçmiş olsun[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 geçmiş olsun ben de telefonu kaptırırken farketmiştim bikere hobaleeey nooluyoz diye bi döndüm kaçtılar neyse ki telefonu atmışlardı kaçarken[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Draven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gecmis olsun, nefret ederim hirsizlardan. ama hic merak etme, hicbir hirsiz caldigi malla mutluluga ulasmaz. eninde sonunra cezasini ceker bir sekilde. her iste bir hayir vardir. benimde bi kere calindi. calisirken biri dolabima girmis, kim oldugu halen belli degil. hergun kitlerim, o gun kitlemedigim tuttu, o gunde cuzdan, telefon, ve saatim gitmisti[hline]If we die, we all die together.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 cumartesi eve geldigimde feci uykuluydum yatmadım gittim arabayı yıkatmaya cok kirliydi giderkende ehliyeti cüzdandan cıkartıp ruhsata koyup ruhsatı aldıydım yanıma sadece bugün fuara giderkende bakmadım ehliyet nerde diye ruhsat ta kalmıs hep cuzdanda duran ehliyetim o gun şansa ruhsat içindeyken kurtuldu onu tekrardan cıkartmak 60 milyon ve bikere daha kaybettiydim onceden ustune 2. kes kayıp diye iliştiriyorlar sanırım 3 olunca da bi ceza falan mı ne geliyodu onu kurtardık simdi universite kimligime yanıyorum calan kişi bi suc işler de bu kimligi orda falan bırakırsa direk kapıma gelicek polis suc duyurus falan ugraş dur sonra cok sinir bozucu bir iş ayrıca okul kimligini yeniden cıkartmak için yerel gazeteye kayıp-calıntı ilanı vericem bu işi nası yapıcam simdi istde yerel gazete nereye ilan vericem bilen var mı? kombine kartlarımı tekrardan cıkartabiliyorum adamların verdigi belgede güvenlik numaraları falan vardı sanırım fakat belgeleri evde bulamadım sadece kapalı kartım var üstünde yer sıra koltuk falan yazıyo onu gotursem calındı desem yeniden cıkartırlarmı acaba[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ehliyeti iyi kurtarmışsın üniversiteye sölersen ben çaldırdım diye bişi olunca kapına gelmezler heralde[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Geçmiş olsun dileklerimi sunarım... Berbat bir duygu olsa gerek. Üzüldüm, hatta gerildim bilgisayar başında[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Geçmiş olsun yani ne diyim..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 şerefiszler ya abi harbi ehrşeyde bi hayır cana olacağına mala olsun derler hadi sağlıcakla kal sadaka wermiş say kendini[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 gecmi$ olsun dynamick nufus cuzdani icin bisuru i$ warmi$ sanirim gazete ilani cart curt cikarmak kolay degil diye duymu$tum :([hline]imzada neymi$? [Bu mesaj thanatos tarafından 07 September 2003 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Cana geleceğine mala gelsin demek yersiz canına kasteden birşey yok.[hline]Est solarus oth mithas!
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 çok üzülme mal geri gelir sağlıklısın şükret diorum o ananıo senin düzeltmen yersiz asıl[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Üzülme be. 140 milyon öyle çok da büyük bir para degil. kredi kartlarini yeniden çikartmasi kolay.kombineyi de çikartmasi kolay. nüfus cüzdani biraz kasar, ama bir sey olmaz. Geçmis olsun yine de... :([hline]There's a heaven above you baby...
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bosver dıycem de abanada olsa sınır krızlerı gecırırdım herhalde :p nese yınede salla ehe[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 büyük geçmiş olsun. boşver cana geleceğine mala gelsin.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Admin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ya işin bi kötü yanı, aklımda kalan kartlar neysede baska ne kartlarım vardı onu unuttum kredi kartı falan dısında nelerim vardı hepsi aklımda degil şu an bitane orta okul pasom vardı bir önemi yok ama manevi degeri coktu benim için, ondaki resmim den baska yok ve cok severdim yanımdan ayırmazdım hiç o gitti aklıma geldikçe içim burkuluyo para falan gitti gidecegi varmış neysede o kart cok kötü yaptı ... neyse buraya yazarak biraz olsun rahatladım herkese teşekkürler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 biz teşekkür ederiz hep ne dioruz biz bir aileyiz.. tabi abartmayalım da ..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Deamon dogru soylemis cana gelcegine mala gelsin.Gecmis olsun...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
quamor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Dyna yarin ilk işin bi gazeteye hükümsüzdür diye ilan vermek olsun tum kartlar la ilgili sonra bi sorun çıkmasin..[hline]ALI G. MY BITCH
Öne çıkan mesajlar