Zegna Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 rome victor guzel gibi duruyo bundan. ayni tarz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 böyle bir oyuna güzel diyen adamın mmo tecrübesinden, görüşünden ve anlayışından şüphe ederim....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 abi size göre herşey grafikmidir? sistemleri önemsiz midir? ultima grafikler sucka ama sistemi milyarca kişinin oynamasına neden oluyor. ben oyunun grafiklerine bakmam ama grafiksizde oyundan pek zevk alcamı sanmam :d mud lardan fln :d ben okadar mmo oynadım 2d 3d eski 3d gibi oyunlar.grafik önemli değil bnm gözümde.Sistem daha önemli bana kalırsa.Isterse adamlar kare kare olsun ama Uo dan daha aşmış bi özelliğe sahip olsun oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Milyarmı? rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 adamın eşşek(sözde at) üzerinde bir oturuşu var sanki adam koltukta oturuyor hele training bölümü çok mantıksız.çok karışık arayüz ------ grafikleri önemsemiyorum ama yine eğer önemsersek çoook kötü.düzenli oynanacak kadar bağlayıcı bir oyun değil vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 çıktığından beri oynayan sayısı milyari bulmuştur eminim ama şu an dünya üzerinde official ve un-official serverlarda tahmini 5 milyon kişinin uo oynamaya devam ettiği söyleniyor. tabii birinci şeçenek olarak değil.mesela ben 5 yıldır hep oynarım ama şu an yaptığım stafflık o kadar.benim için şu an öncelik everquest2 ve cod sonra uo. benim gibi oynayan milyonlar çoğunluğu.sürekli oynayan 2 milyon kişi vardır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Ne milyarı arkadaşım rofl. Gözünde canlanıyormu milyar senin? Her 6 kişiden biri uo mu oynuyor sence? Adam çöp yiyor. 50k 60k dır uo oynayan sayısı. Allahım yarabbim internet kafeler yarattı böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gaza geldinm indiriyorum uo lafı geçmiş mesajlarda dayanamadım tek korkum sistemim celeren 1.5 ram 128 ekran kartı 32mb tnt acaba kaldırırmı? seneye bilgisayar müh bölümüne gececem sisteme bak parasızlığın gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 half square deseydin bari, denemeni bende tavsiye etmiyorum :) dooru kararı vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 edit: üstteki mesaj ilk sayfa son mesaja linklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 15 dakika boyunca güldüm ilk 3 mesaja... Ne diyim uzun zamandır böle gülmemiştim sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar