MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya arkadaşlar windowsum var. üzerine daha yeni pardus yükledim. şimdi bilgisayar ilk açılırken pardus ya da windows seçimi yapmam gerekiyor doğal olarak. ama bunu pardusun işletim sistemi seçici olayıyla yapıyor. bunun nasıl açık kalma süresini falan nasıl ayarlayabilirim? bir de windows altta çıkıyor üstte çıkmasını nasıl sağlayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 pardusta da aynıdır muhtemeln, linux'e girince, sistem ayarlarından, mbr'ı ayarlayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eger boot loader olarak grub yukluyse /boot/grub/menu.lst yi ac icinde default os olarak pardus gozukur onu windows yap artik saniye windowsun acilisi icin calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sağolun arkadaşlar. ya bir de 4.1 ses sistemini nerden çalışır hale getirebilirim? intel 810i chipset üzerinde 4.1 destekleyen onboard ekran kartım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nası yani son dediğini anlamadımi ekran kartı yazmışın sonuna.. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 aman ya o ses kartı olacak. bu arada grub hakkında yukarıda iki arkadaşın söyledikleri de olmadı. menu.lst editlemeye izin vermiyor. diğer mbr mıdır ne dir onu bulamadım:d [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 18:41 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 menu.lst dosyasını edit'leyebilmek için root (administrator) yetkisine ihtiyacın var. root olarak aç dosyayı. nası yapcağını bilmiyosan söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 açıkçası bildiğimi söyleyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar