muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya anlamadım bizim kafede bi abi var 500 tane bus koymuş satıo arkdan aldım diyo peki nasıl böle çok diom sölemiuo siz söylermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dupe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 busu dupleyen her bi itemi dupeler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bus cogalması demek dupeciler sermaye yapıo demek baktın adam cok bus satıo anlaki o adam duper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratkaygusuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 neyse tsk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ++ bus un dupesi silinmio :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu üyelikle ilgili bişi değilmi haftanın bi günü gold üyeleri busu çok indirimli alıyomuş diye duydum bende duyduğumun yalancısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qweasd Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ole bişe yoq :d seni kandırmıslar :p ama dupe bus un silinmedini ii biliom:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 beyler onların hiç biri dupe deyil hepsni ogjinal onun bir bug ı var o bugdan yararlanarak 9999 tane bus yapıyorsun hemde tek seferde 1.320 de oluyor denedim bir kac kere oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
legolascem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu taktıkte soyle nama change scroll u alıyorsun avril yanında sroll satıcısı var tam adını unuttum oına gidiyorsun nama changa scroll 9999 tane den veriyorsun o da sana 9999 tane bus veriyor sadece bir bug :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bazı zamanlarda fiyatlar %20 düşüyor fakat adamların bunun altında fiyata koymaları duper olduklarını acıkca sergiliyor...bus satan bir elemanla muhabbetimiz : ben: bu busları nasıl dupeledin ? o : ne dupesi para ile alıom charondan ben : peki neden 1,500,000 e satın .hiç bişekilde kurtarmıyo o : öfff sanene bippp (rütük :) ) bus sıcı...bippppp ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar