skykhan_61 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar olimpiada lvl 55 warriorum nicki:skykhan geçen +4 raptoru yaktım.iş bu ki üstümü başımıda çalmış şerefsizler ne kadar güvenirsiniz bilmem ama acilen kullanmalık bir silaha ihtiyacım var 60 olunca geri vericem lütfen bi yardım edin pls........... not:isteyen olursa silaha karşılık +7 fp ile 2 tane +6 fp de verebilirim herşeyim bunlar valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gecmis olsunda bu sekilde item vercegini sanmiorum kimsenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skykhan_61 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 haklısın galiba bende böle mesaj açan birine yardım etmem galiba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 training sword var :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skykhan_61 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 :d traning sword yerine bi bill +1 olsa ii olurdu ama neyse artık knight benim için başlamadan bitmiş oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar