PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nese ben kaçıyom ama gm çok pis çarpmış sonuç:geçeci hafıza kaybı we oyunda şuursuzluk(160 int we paper elbiseleri +8 wizard masdmamamsmsmdd) kızmıyosundur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 helal passive_kesh arkandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gb ler gm den gelio bunu bilmeyen yoqtur heralde aldıınız gb lerin parasının bir bölümü gm leri koruma fonuna aktarılıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 vay be (eren kendine gel bunlar olağan şeyler Ko forumlarındasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 nese ben drs çalışmaya gidiom daha çocukum :d bu arda bu topicde ii post kasılır herkese ii akşamlar we bi gerçek daha ============================== ermac_tr is a duper. 6543213214 tane +6 shard 2 sayfa gb we daha neler neler wipe ce ee:d ali kusura bakma ama yalan söleme.o gbler gmden buda soruna cwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ermac kardes ben sana o gbler nerden geldi demedim ki demekki warki bi dumen acıklama yapıosun hem sen paper deil miydin bide kardesin galiba(ben kardesin diye biliorum yanlıs olabilir) d_jelweda nasıl 1haftada 48 lvlden 60 a cıkıp full complete we +8 eliixr aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 dupe yapamıyorum o zaman çamur atayımda izi kalsın demiş yani :D Passive thnx for your all posts :D iyi dersler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yoqq lem kardeşi deil walla =) yafs bi ders çalıştırmadınız :) ayrıca bana teşekkür edenlere teşekkür ediyorum :) lamer lamerdir bunu kimse deiştiremez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gold bar dedigin nedir ki bu gun var yarin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 marl0_on yine yardın bni :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 benim charım dynamicin alt clanında d_jelveda denen kisi ilk once bizim alt clana girdi bize ana awrat sowdu ben ermacın kardesiyim dedi (kankisi anlamında demis olabilir) biz bunu tabiki clandan attık we 10dk sonra dynamice gecti bu kisi kardesi deılse bile ermacın sahsen tanıdıgı biri oldugu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 marlo_on kv mi takılıyosun son günlerde? gb gb dediin nedirki gülüm ben senin için yatmayı göze almışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hadi gb üstüne şiirler yazalım :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kv nedir bilmiorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lem marlon ayak ustu konuyu patlattın ya helal olsun sana ama laf guzeldi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 marl0_on nie bilmediğin şeyleri yapıosun ( misal kv :p :d:d ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 tmm anne bi daha yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aferin yawrucum yanlız ben senin babanım ( -.-" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bunu benden yillardir nicin sakladin annecigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 (allahtan mod filn yok ortalıkta banlanalım baksna 3-4 topic alta adamın biri ana awrat kaymış 0000...000( birazck nick deişti ama ) la f9 a :d:d ) olum babanım diom yaa alacam ayağımın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 neyse jiber baydi ben yatcam biraz kolay gelsin size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ii uykular bi gün beraber banlanacaz merakla we haycanla bekliom :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 passive_kesh ayagını denk al bilip bilmedende konuşma herkimsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ermac bu ne sinir az yawas alt tarafı bi oyun dupe yaptıgın weya yapmadıgın bizi ilgilendirmez yaptıysan o senin serfsizligin ama bole sert cıkınca süphelenıorum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu oyunda dupe yapılabildiği kesin makinaya bazı kodlarla bilgi göndererek kendine para bastırabiliosun.. bazı kişileride stafflar yardım ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar