Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşi sözlük sorun

iamus

Öne çıkan mesajlar

ekşi sözlük dün gece itibariyle (14.2.2k6) yalnzca 8.7.99 tarihine kadarki girdileri görüntüleme olanağı sunmakta. zaten iki haftadır sozluk.sourtimes.org ve de www.eksisozluk.com url'leri çalışmıyo. 84.44.114.44 ip adresinden bağlanıyo sadece.

sizde de ööle mi¿ we bunun nedenini bilen war mı¿
Sosyal ağlarda paylaş

valla söyledikleri şu:
---------------
sevgili yazarlar,

theme degistiremiyor, entry giremiyorsaniz ucuruldugunuz icindir, yuzlerce kez mesaj gondermeyiniz. eksi sozluk yeni bir uygulama ile ucan yazarlarini egitilmek ve yazarlarin eksi sozluk icerisinde 1999'dan bugune kadar olan sureci yeniden yasatmak uzere 1999 yilindan bugune kadar gosteren bir ozel versiyona gondermektedir. yasadiginiz paradigm shift'in sebebi tamamen budur.

hayirlara vesile olsun.
--------------
ancak yazar hesabımızdan çıkıp, ben başı boş bir sörfcüyüm deyiip geldiğinizde "hadi len yemezler, oku 99lukları ören" demicekleri için 99 yılı yazılarını görmek uçurulmak annamına pek gelmio. zaten hesabımızada hala yazar yazıo, yazmasa da sadece bir eğitim süreci. ama herkese, yani sadece kötü yazanlara değil. hoş 99lukları inceledik orası daha beter gibi :d
Sosyal ağlarda paylaş

film gibin yayınlıyorlar şu an =)
dün akşam okuduğum ilk entriler kopuktu ya kafayı yedim. hala duruyo bu örnek;

blowjob
1.eooooeoo..
(ssg, 06.03.1999)
2.ssg: eee ne yazcaz burya ?
guru: ne bilim olm sen tutturdun yazcam diye
ssg: olm ben herseyi yazamam buraya ..
(guru, 06.03.1999)

koptum bu iki entiriye

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:02 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...