iamus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ekşi sözlük dün gece itibariyle (14.2.2k6) yalnzca 8.7.99 tarihine kadarki girdileri görüntüleme olanağı sunmakta. zaten iki haftadır sozluk.sourtimes.org ve de www.eksisozluk.com url'leri çalışmıyo. 84.44.114.44 ip adresinden bağlanıyo sadece. sizde de ööle mi¿ we bunun nedenini bilen war mı¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 valla söyledikleri şu: --------------- sevgili yazarlar, theme degistiremiyor, entry giremiyorsaniz ucuruldugunuz icindir, yuzlerce kez mesaj gondermeyiniz. eksi sozluk yeni bir uygulama ile ucan yazarlarini egitilmek ve yazarlarin eksi sozluk icerisinde 1999'dan bugune kadar olan sureci yeniden yasatmak uzere 1999 yilindan bugune kadar gosteren bir ozel versiyona gondermektedir. yasadiginiz paradigm shift'in sebebi tamamen budur. hayirlara vesile olsun. -------------- ancak yazar hesabımızdan çıkıp, ben başı boş bir sörfcüyüm deyiip geldiğinizde "hadi len yemezler, oku 99lukları ören" demicekleri için 99 yılı yazılarını görmek uçurulmak annamına pek gelmio. zaten hesabımızada hala yazar yazıo, yazmasa da sadece bir eğitim süreci. ama herkese, yani sadece kötü yazanlara değil. hoş 99lukları inceledik orası daha beter gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 7. yaş dolayısıyla eski silinmiş/silinmemiş entryler yavaş yavaş gösteriliyor. bu süre içerisinde hiç bi yazar entry giremicekmiş. ne zaman biter bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sourtimes.org da çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 film gibin yayınlıyorlar şu an =) dün akşam okuduğum ilk entriler kopuktu ya kafayı yedim. hala duruyo bu örnek; blowjob 1.eooooeoo.. (ssg, 06.03.1999) 2.ssg: eee ne yazcaz burya ? guru: ne bilim olm sen tutturdun yazcam diye ssg: olm ben herseyi yazamam buraya .. (guru, 06.03.1999) koptum bu iki entiriye [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 16:02 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 eheh. zamanı da gelmişti sanırım. ama okuyucular da giremiyor. ekşiyle mi doğduk anasını satayım dayanırız. yalnız baştan düzenli büyüyemeyen şehirleri sonradan düzene sokmak güçtür biline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya bu durum hem feci komik hem de sinir edici çünkü aktif şekilde kullanırım ben ekşiyi, sevinsem mi güldüğüme yoksa böyle olduğu için üzülsem mi bilemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben de ilk gördüğümde patlamış burası dedim :D kesin bir sorun çıkmıştır da böyle bir kılıf bulmuşlardır işte biz eskileri göstermek istedik falan diye hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 8. nesli de alsalar da tam olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ssg nin dialogu süper valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gcx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ip vermen süfer olmuş, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hadı haxxorlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sorun hala devam edıor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar