-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 1.10'da shadow talent nerflencek diye bir şey okumadım ben holy tree bufflanacak diye biliyorum sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 akıllı oynayan her class ı alır diyorum .çok sopa yedigim mage lerden bile aldiğim oluo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 inş yazdım bende pek bilgi yok patch hakkında .. trap e cast suresi yanında birden fazla koymada olsun bari.. bu saçma diilmi madem hunter frpde mail giymez . birden fazla niye trap atamaz? [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:08 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 valla ortalama geara sahip shadow priest ehrkesi alır eğer çok şanslıysa durmadan stunlarsa karsısındakini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 shadow priestin sürekli savasma gibi bir kapasitesi yok, savastan kacma sansi da yok. crowd control u yok bi halti yok. tamam, 1v1 de cok etkili, ama bunla kaliyor olay. bg lerde kac defa 1v1 denk geldiniz allaskina? ne aoe var, ne mana regen talenti var (meditation alamiyo rshadowlar), ne de fear kaldi trinket saolsun. holy priest olarak pvp cok daha zevkli valla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 holy priest pvp zevklide benediction başa dert gördükleri gibi target yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kesinlikle ama biliorum ki 3 kisi ye dalıp 3 unde alan bi class pri unutmayalım.. saçma olan pride mana çok önemli ve mana yı abartı veren setler war.. manası olan pri ölümsüz pri^^ p.s yazi için kusura bakmayın.. [ mesaj 16 şubat 2006, perşembe - 23:11 tarihinde, breedan tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:11 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tek class deil emin ol mageler ve locklarda cok kolaylıkla alıorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @breedan: galiba anlayamıyorsun. benim değindiğim olay oyun dinamiklerine aykırı olacak bir şey deil, sadece hunterın overpower'ından biraz kısılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herkes bi class a etkili olabilir.. onun antisi olabilir.. hunter hiçde anormal gibi gelmio bana .. hele pri havada karada alio benim izledigim dueller bazinda.. isdegi kdar rokh delar vs vs olsun .. range dej avantajı bence diğer avantajlarını dengeliyo (mesela overpoower) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:16 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar