Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter ve mail zırh

karakedi

Öne çıkan mesajlar

breedan zaten rogue oynuyorum birşey araştırmama gerek yok :) darkwish orda haklısın adrenaline rush kullanırsam öldürme şansım yüksek fakat birincisi dagger rogueların ar gibi bir seçenekleri yok, ikincisi 6 dakika cooldownluk ability ile bırak da şansım olsun biraz da :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
phlox: ucanadam azcık araştırma yapsaydın warriorların 30 saniye cooldownlu intercept adlı abilityleri olduğunu bilirdin :) ayrıca hiiç bana sprint demeyin. iyi bir hunter , rogue bütün cooldownları + tea + potion kullanmadıkça çok rahat alabilir. burda hunterın scatter shotu olduğunu varsayıyorum çünkü karşılaştıklarımın nerdeyse 90%ında var.
stundan çıkar çıkmaz scatter shot + trinket kullanıyorsunuz uzaklaşıp bir trap koyuyorsunuz gerisi zaten kolay :) rogue sprint yapsa bile ya trape yakalanır ya da etrafından dolanmaya çalışırken conc shot yer ve gerisi de malum işte :)

tamam işte istedikleri kadar charge yapabiliolar, bir de bu warriorların hamstring i bizim wing clipden 5 saniye daha uzun sürüyor, rogueların crippling posionları %30 a yavaşlatıyor ve yine bayağı uzun sürüyor, pvp trinket ı da her zaman kullanamayız, bu classlara karşı mail armorımızın olmaması saçma olurdu.

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:02 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aynen fd e laf eden zihniyet buna da karsı çıksın bi duelde elli kere charge atilmaski

fd'e laf eden zihniyet kaba bir kullanım olmuş ama neyse
biliyorsunuzki türkiyede yaşıyor burda olan çoğumuz ve latency dezavantajımız var, rogue oynayanlar için latencynin yüksek olması büyük bir dezavantaj olduğu için 40energy ile kidney shot'ı vuramama ihtimalim yüksek oluyor ve bu sırada hunterın arkasından yürürken fd+trap kombosuna maruz kalıp ya kaçmak zorunda oluyorum ya da ölüyorum. bu nedenle traplere 3 ya da 5 saniyelik cast süresi konulması taraftarıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...