Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hunter ve mail zırh

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe bs setle hp düşük kalır ve stundan çıkmadan ölmek normal tabii :) tier 1/2 setli hunterların yaklaşık 4.5-5k hpleri var ve stunlockla öldürmek inanın çok zor. ve stundan çıktıkları anda zaten pek şansınız kalmıyor :)
Mesaj tarihi:
breedan zaten rogue oynuyorum birşey araştırmama gerek yok :) darkwish orda haklısın adrenaline rush kullanırsam öldürme şansım yüksek fakat birincisi dagger rogueların ar gibi bir seçenekleri yok, ikincisi 6 dakika cooldownluk ability ile bırak da şansım olsun biraz da :)
Mesaj tarihi:
valla hunter mark yedimi rogue maymunspor ama olay 1v1 düşünmediğimiz için outdoor pvp de rogue> hunter çünkü ilk vuruş rogue den geliyor ki büyük avantajdır bu combat seyri için sonuçta karşındaki panik oluyor
Mesaj tarihi:
madem pet sorun sap atın bulun bi care kardesim ..
rogue oldugunu biliorum abide arastırmak lazim diorum keske rogue olsaydımda diorum ayrıca .. sen biliomsuun sote den adam almak ne koyuyo insana:((
Mesaj tarihi:
said:
phlox: ucanadam azcık araştırma yapsaydın warriorların 30 saniye cooldownlu intercept adlı abilityleri olduğunu bilirdin :) ayrıca hiiç bana sprint demeyin. iyi bir hunter , rogue bütün cooldownları + tea + potion kullanmadıkça çok rahat alabilir. burda hunterın scatter shotu olduğunu varsayıyorum çünkü karşılaştıklarımın nerdeyse 90%ında var.
stundan çıkar çıkmaz scatter shot + trinket kullanıyorsunuz uzaklaşıp bir trap koyuyorsunuz gerisi zaten kolay :) rogue sprint yapsa bile ya trape yakalanır ya da etrafından dolanmaya çalışırken conc shot yer ve gerisi de malum işte :)

tamam işte istedikleri kadar charge yapabiliolar, bir de bu warriorların hamstring i bizim wing clipden 5 saniye daha uzun sürüyor, rogueların crippling posionları %30 a yavaşlatıyor ve yine bayağı uzun sürüyor, pvp trinket ı da her zaman kullanamayız, bu classlara karşı mail armorımızın olmaması saçma olurdu.

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:02 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
sap humanoidlere atılıo =)

darkwish holysin sanırım =)
onunda çözümü var
buluyondan yandan birini başlıyon heala
sonra dunyaya sataşıyosunuz beraber

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:59 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
darkwish: kardeş biz clothla tum o klaslara karsı oynuoruz elimizde smitetan abska bişi yok rofl

sizin o classlara saldırmak için range inizin olması gerekmiyor oturduğunuz yerden savaşıyorsunuz yani kaçmıyorsunuz, bitmek bilmeyen de bir shield ınız var...
Mesaj tarihi:
said:
darkwish:bir rogue yada warrior saldırırken oldugun yerde durursan gg olursun guzel kardesim

arada ok atabilecek mesafe bırakmanıza gerek yok demek istedim tabii ki olduğunuz yerde durmayacaksınız

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 23:05 tarihinde, ucanadam tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
aynen fd e laf eden zihniyet buna da karsı çıksın bi duelde elli kere charge atilmaski

fd'e laf eden zihniyet kaba bir kullanım olmuş ama neyse
biliyorsunuzki türkiyede yaşıyor burda olan çoğumuz ve latency dezavantajımız var, rogue oynayanlar için latencynin yüksek olması büyük bir dezavantaj olduğu için 40energy ile kidney shot'ı vuramama ihtimalim yüksek oluyor ve bu sırada hunterın arkasından yürürken fd+trap kombosuna maruz kalıp ya kaçmak zorunda oluyorum ya da ölüyorum. bu nedenle traplere 3 ya da 5 saniyelik cast süresi konulması taraftarıyım
  • Yeni Oluştur...