gellidus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 evet arkadaslar gokkusagi alti diye cevirmislerdi kitabi bende vardi fakat birine verdim ve geri donmedi acikcasi kime verdigimide hatirlamiyorum ve kayboldu haliyle ama ben tekrardan okumak istiyorum.. elinde olan internette bulabilen(ben bulamadim) herhangi bir kitapcida goren (ben yine bulamadim) beni bilgilendirirse sevinirim.. elinizde olup satmak istersenizde iyi kosullardaysa alabilirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bende var da satmam^^ ideefixe, yenisayfa gibi sitelerde bulabilirsin, veya yayınevinden tedarik edebilirsin, epsilondu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 malesef bulamadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben ingilizce almıştım yanılmıyosam bostancı - remziydi (yüzde 20-30 luk bi yanılma payıda var ama orda dier kitaplarıda var herifin ve tükenmiş te olabilir) 8 pound saymışım bide kadıköy nezihtede tom clancynin var ama rainbow yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yav turkce ingilizce farketmez kitap nasil yokolur ya. tabiki turkce olmasi tercihim neyse bugun gidip kitapcilara siparis vermeyi denicem eger oyle bir sansim olursa oyle alicam yoksa amazondan ebay den fln alacagim son care.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar