Bonus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Orda olmaq wardı şimdi :(gerçi bi senede 3 Duman konseri bayardı ama sadece Duman yokki:)ASlında baymazs[hline]MKC ICQ:310490 [Bu mesaj Bonus tarafından 06 September 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kanal Dde de gösterdi şaka maka ii çaldılar arabesk şarkıları:)[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 yarın tv verirse adam gibi bunlar var: 14.15-14.45 Athena 19.55-20.55 Cardigans[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. DiaBoLiC 4.9.2003 tarihinde saat 00.44 de Icq üzerinden demiş ki: greatsword kullanıyosun ama halberd gibi böle dannn diye kafaya çakıyosun kesme hareketi fln çok olmuyo...
Berk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bi terslik olmazsa ben the cardigans ı yarın yerinedn izlicem[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Rock the Nations'ta da ööleydi; çok meraklılar sahneyle seyircileri ayırmaya...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 sugababes geliyormus haberim olsaydi giderdim o 3 citiri gormeye :P[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 simdi kanal d'de gordum... O nasil bir barikat be... utanmasalar gorevliler arada cift kale mac oyniicak[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lol hakkaten direk cephe açmışlar[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de...
Khirsah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Aslında Duman falan yine ii çaldılar da sırf ortamda sugababes denen yaratıklar olduğu için gitmedim....[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
LeftF13LD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: riglous, 07 September 2003 00:38 tarihinde demiş ki: Rock the Nations'ta da ööleydi; çok meraklılar sahneyle seyircileri ayırmaya... yuh 17 metre miydi? gayet 3 metre flndı arkalardan bile rahat rahat izleniodu[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Creed & TOOL - Ocean
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 rtn de öle diildi 1 m flndı bayrak atınca nası tutsun dio yoksa (havada tutmuştu) dumanın vokalin sesi zıbıtmış poh gibi çıkıyodu guano apes iyiydi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 17m mi daha neler 3m gibi birseydi 3-4mden sonra 3m yukeliginde sahne vardi[hline]
-Wissy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Abartmayi seven yurdum insani...[hline]tHe Original fi$h® Banshee
Öne çıkan mesajlar