Kimlend Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 beyler hani artık rare ıtem dusmicekti kede bu resmi olimpyadaki magele kasarken cektim ve bu cıktı kutudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hydi resim yok :d inş olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nerden duymuştun ki rare item çıkmayacak die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sanırım arrow defansı var die şaşırdın bu item sürekli çıkıyo hatta bazen dagger defanslısıda çıkıyo (nadiren) ama sadece kalkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimlend Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya iyide benim bildigim ke geldikten sonra rare ıtem ozellikle boyle def veren ıtemlar cıkmıyacaktı ama olimpyada bile dd helmetlar var zombiden arrow def kalkan cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 helmet olarak dd çıkmıcak die biliorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şöyle diyim diesde paper dd çıktı kaç hafta önce bilmiorumda çıkabilir yane kim söyledi çıkmaz die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 helmet çıkmıyo sadece bole rare arrow kalkan veya rare spear defans kalkan çıkıyor çok nadiren de dd çıkıyor [ Mesaj 06 Mart 2006, Pazartesi - 21:40 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 artık dd olan hiçbir item büşmeyecekmiş. ddlerin drobu kalkmış.(assaslar kimseyi kesemiyomuş xd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar