dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eet, adam tası taragı topluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bir daha izleyemeyeceğim bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 igrenc seslendirme :( neyseki sinemada izlemistim bide divx ini cektim , kolay kolay izlemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 biri spoiler'la filmin sonunu söyleyebilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 nedir bu seslendirmeden çektiğimiz millet olarak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hehe elektrikler kesildi burda izleyemedim filmi,erkenden yattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 requeim for a dream 1, bu 2... house of sand and fog vardi bi de.. o da 3, sonunun izlenmemesi gereken filmler. [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 14:33 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gerçekten güzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 son reklamdan sonrasını bende tam izleyemedim, izleyen varsa biri yazabilir mi? spor salonuna dönen adam önemli bişey dedi gibi geldi ama kavrayamadım dünya şampiyonu olcak herkesi ezcek geçcek diye beklerken ben o sandalyenin.... insan güzel sonla bitirir ya niye böle film çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 boyle bi sonla bitmese bu kadar oscar alamazdı belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evt orası da doğru, şaşırtan bir sonu olması filmi daha etkili yapmış bir de bu frenky'nin mektup gönderdiği biri vardı, orasıda açığa çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bu filmin ana fikri neydi allah aşkına birisi bana anlatabilirmi a) boksör olmayın ölürsünüz b)sefil olarak hayata başlayanlar sefil olarak ölürler c) boks yapıyorsanız kafanıza dikkat edin d) dostluk ii birşeydir. hayatta gördüğüm en manasız filmlerden birisiydi bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 filmin anafikri -her zaman kendini korumak birisi de benim sorularıma cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu arada, başrol oyuncumuzun boyundan aşağı felç kalmasını sağlayan diğer boksör arkadaşimiza ne olmuştur acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 vali olarak yasamina devam etmis . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 forgiver, o mektubu beyaz antrenörün kizina yollamisi ste zenci adam. da cok sacma geldi oralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bir gün stüdyodan dönerken yeni baslamis sayilabilecek bir baterist olan batersitim yolda konusurken sey demisti artik bateri çalar gibi yasamaya basladim mesela cümle kurmadan önce acaba nasil olacak diye düsünüyorum tipki bir ataga gecmeden önce yaptigim gibi filmdede verilen seyde bu bence kisinin isinde yaptigi sey hayatindaki durusunu etkiler mesela kizin direk gidip adama sizinle calisamam dedikten sonra zencinin o kizin hep 1. raundta bitirmekten hoslandigini söylemesi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar