RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ben bir engineerım ama goblin engineer sırf o 30 sn stun yapma kaskı için goblin oldum ama pekde bi işe yaramadığını gördüm ve şimdi ise gnomish engineer olmak istiyorum ama goblin engineer ı silipte gnomish e nası geçebileceğimi bulamadım.yani illaki engineer mesleğini silip tekrar mı almak gerekiyo. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya ne zaman sseçiliyor goblin gnome engineering okulları? ve ne farkalrı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 degistiremezsin onu, hangisini sectiysen o kaliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ne zaman seçiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 225 de seçiliyor ve farklı itemler sağlıyor her iki uzmanlık dalıda.değiştirilemiyor olmasıda bir detay tabii ki,gerçi profu tamamen silip baştan olmasıyla ilgili birşeyler duydum ama sanmıyorum öyle birşey oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 peki goblinin artıları ne gnomeun artıları ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya işte ikisindede kendi sınıflarına özel itemler var mesela gnomish engineer a dönmek istememin sebebi gnomish death ray trinketi var min. 1000 vuruyo makina 5 min. de cooldown u var.. deli bişiy buna benzer daha bisürü trinket kask item fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lumiere Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 seçemezsin tekrar. silip tekrar kasıcan ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sang Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 abi deistirmen icin 0 dan kasman gerekcek + goblin rocket helmet gnomish deathraydan cok daha kullanisli sakın gnom kasayim deme ben suan gnome kullanıorum ama ilk firsatta gobline doncem goblinin bombalar da daha ii gnome a gore ve o deathray instant deil 4 sanie ve senden belli miktar hp alip karsi tarafa cakıo ama daha fazla olarak hic kullanısli deil ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 git rathcete goblin engineer kartını at yere q yu almayı dene bilmem olur mu olmassa da kart yeniden alınabiliyor 2g ye dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bende gnomsh kastım mintcontrol kafalık yaptım kullandım hiç bir işe yaramıyor gnomshdead ray yaptım cast suresi uzun ve mesafesi cok kısa muhatamelen 20 falan onunda pek bi faydasını gormedim stun cakan bomba yaptım oda pek bi işe yaramadı yaptıgın gun lar bulletler vs vs yaptığım itemlerin hiçbirinide satamadım ama istersen gobline gnomshe gecebilirsin ben bi ara gobline gecicektim vaz gectim ama simdi nasıl geçis yapıldığını hatırlamıyom cok eskiden kasmıstım ennginering ve enchence kastım bu iki meslek surekli uğraş gerektiriyor yani surekli reputation kasman gerekiyor işe yarıyan recipeleri almak için bıktım artık oranın buranın repusunu kasmaya uğrasmıyom artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 mmmm yani goblin daha iyi diyonuz o zmn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bence gnome daha iyi sonucta o helmet boe gnomish oldugundada kullanabilirsin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 goblin ve gnomish arasındaki farkları gösteren bir kaynak site var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hiç bir işe yaramıyor değil aslında,incapa bomblar pvpde çok işe yarıyor,ayrıca pvmdede mind control cap ve death ray kullanışlı olabiliyorlar.tabii birde gnome eşyaların çoğunun bop goblin ise boe olması var,seçim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 burda güzel bir kaynak var detaylı anlatılmış engineering. ayrıca diğer mesleklerlede ilgili geniş bilgiler var. http://www.worldofwar.net/professions/engineering/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 merhaba, stealth'den çıkmadan cast time'ı olan malzemeler kullanılabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bır defa secınce meslegı tamamen sılsenız bıle secemıyorsunuz zaten soyluyor npc ıyı dusun dıe bır defa goblın sectıysen o karakterde daha gnome engıneer goremessın farkları ıse goblın engınnerıng esyalarının gerı tepme sansı yok ve patlayıcılar ustune agırlıklı en buyuk bonusun goblın jumper cables xl gnome unkı ıse sırf eglence dıyebılırız cogu patlıyabılıyor ama gnome engınner pek cok zevklı esya evrıyor calısırlarsa hayat kurtarıcı zaten bunnar deathy ray ı ıse melee classlara pek tavsıye etmem hunterımla cok zevklı oluyor mob keserken pvp de ıse traple beraber mukemmel gıdıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşın dediği gibi bir kere seçtimmi daha silemiyorsunuz doğru da benim anlamadığım. neden belli bir played time dan sonra bizim member lığımız bitiyor. çantamda goblin member olduğuma dair bir card var ve duration 12days yazıyor. gerçi bu normal zamana göre değilde oyunda kaldığın süreye göre hesaplanıyor ama yinede bence çok saçma. ben questini yapmışım istediği itemları bağışlamışım sonra bana verdiği card süreli olcak. süre biterse 2g ye tekrar alıcam.. niye blacksmith de böyle birşey yokta engineer da var anlamadım.... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 08:39 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu ufaklıkların ünlü bi sözü var belki ondandır. "time is money friend" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bak bunu hiç düşünmemiştim. gerçekten çok iyi yakalamışsın. bende diyorum bunlar niye sürekli time is money friend diyorlar :)) paragöz goblinler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yanlız o membership olayını yeniledikçe hediye yolluyorlar maile,iki üç parça yada şematik çıkma ihtimali var,hoş birşey aslında.zaten onu kaybetmende 300e kadar gelip trainerlerden herşeyi öğrendikten sonra birşey değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 0 layip tekrar kasip, gm page atarak o questi 0 latabiliyorsunuz, o sekilde degistiren arkadaslarim oldu ama goblin bana mantiksiz geliyor cünkü jumpers ve o head güzel sadece, onlar da boe oldugundan bir goblin eng. tanidiginiza yaptirabilir ve kullanabilirsiniz. gnome daha iyi yani, bop cünkü esyalari. pvp icin de eng. den iyi bir tecih olamaz, cok kullanisli olmasini bekleyemezsiniz sonucta, bir profession, ama yüzlere varmistir hem hayatimi kurtarmasi hem de basariya ulastirma konusunda engineering esyalari level kasarken ve pvp de gnome warriorimla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar