Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

engineerlık ile ilgili yardım plsss...

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

ben bir engineerım ama goblin engineer sırf o 30 sn stun yapma kaskı için goblin oldum ama pekde bi işe yaramadığını gördüm ve şimdi ise gnomish engineer olmak istiyorum ama goblin engineer ı silipte gnomish e nası geçebileceğimi bulamadım.yani illaki engineer mesleğini silip tekrar mı almak gerekiyo. :(
Sosyal ağlarda paylaş

abi deistirmen icin 0 dan kasman gerekcek + goblin rocket helmet gnomish deathraydan cok daha kullanisli sakın gnom kasayim deme ben suan gnome kullanıorum ama ilk firsatta gobline doncem goblinin bombalar da daha ii gnome a gore ve o deathray instant deil 4 sanie ve senden belli miktar hp alip karsi tarafa cakıo ama daha fazla olarak hic kullanısli deil ayrıca
Sosyal ağlarda paylaş

bende gnomsh kastım mintcontrol kafalık yaptım kullandım
hiç bir işe yaramıyor gnomshdead ray yaptım cast suresi uzun ve mesafesi cok kısa muhatamelen 20 falan
onunda pek bi faydasını gormedim stun cakan bomba yaptım oda pek bi işe yaramadı
yaptıgın gun lar bulletler vs vs yaptığım itemlerin hiçbirinide satamadım
ama istersen gobline gnomshe gecebilirsin ben bi ara gobline gecicektim
vaz gectim ama simdi nasıl geçis yapıldığını hatırlamıyom cok eskiden kasmıstım
ennginering ve enchence kastım
bu iki meslek surekli uğraş gerektiriyor yani surekli reputation
kasman gerekiyor işe yarıyan recipeleri almak için
bıktım artık oranın buranın repusunu kasmaya uğrasmıyom artık
Sosyal ağlarda paylaş

bır defa secınce meslegı tamamen sılsenız bıle secemıyorsunuz

zaten soyluyor npc ıyı dusun dıe

bır defa goblın sectıysen o karakterde daha gnome engıneer goremessın

farkları ıse

goblın engınnerıng esyalarının gerı tepme sansı yok ve patlayıcılar ustune agırlıklı en buyuk bonusun goblın jumper cables xl

gnome unkı ıse sırf eglence dıyebılırız cogu patlıyabılıyor ama gnome engınner pek cok zevklı esya evrıyor calısırlarsa hayat kurtarıcı zaten bunnar

deathy ray ı ıse melee classlara pek tavsıye etmem hunterımla cok zevklı oluyor mob keserken pvp de ıse traple beraber mukemmel gıdıyor
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşın dediği gibi bir kere seçtimmi daha silemiyorsunuz doğru da benim anlamadığım. neden belli bir played time dan sonra bizim member lığımız bitiyor. çantamda goblin member olduğuma dair bir card var ve duration 12days yazıyor. gerçi bu normal zamana göre değilde oyunda kaldığın süreye göre hesaplanıyor ama yinede bence çok saçma. ben questini yapmışım istediği itemları bağışlamışım sonra bana verdiği card süreli olcak. süre biterse 2g ye tekrar alıcam..

niye blacksmith de böyle birşey yokta engineer da var anlamadım....

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 08:39 tarihinde, Ringeril tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

0 layip tekrar kasip, gm page atarak o questi 0 latabiliyorsunuz, o sekilde degistiren arkadaslarim oldu
ama goblin bana mantiksiz geliyor cünkü jumpers ve o head güzel sadece, onlar da boe oldugundan bir goblin eng. tanidiginiza yaptirabilir ve kullanabilirsiniz.
gnome daha iyi yani, bop cünkü esyalari.

pvp icin de eng. den iyi bir tecih olamaz, cok kullanisli olmasini bekleyemezsiniz sonucta, bir profession, ama yüzlere varmistir hem hayatimi kurtarmasi hem de basariya ulastirma konusunda engineering esyalari level kasarken ve pvp de gnome warriorimla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...