Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carbine Pistol Light Lightning Cannon

Stalkerx

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle herkese iyi gunler ;
Benim su ana kadarki carbine hakkindaki goruslerim sefil bir silah oldugu yonunde llc daha hic kullanmadim ama kullananlari gordum gayet iyi bir alete benzio fakat carbine deki knockdown olayi cok ilgimi cekti bh olan arkadaslar yada olmayi dusunenler hangi silah ustune yogunlasacaklarini ve nedenlerini yazabilirlermi acaba bayagi bir kararsiz kaldim da sahsi gorusum oyuındaki en kullanisli silah tipi Pistol . bunu kesin alacagim fakat carbine ve llc arasinda kaldim fikirleriniz neler ?[hline]BeLaLıYıM !
Evil Thoughts Lay Behind The Innocent Outfit
DO NOT UNDERESTIMATE THE FORCES OF THE DARK SIDE !!!

Ewreem Aetar ( The Assasin )
Sosyal ağlarda paylaş

comandolar hakediyodu cok sikinti cektiler. gule gule kullansinlar bence. ben de once comando olcaktim, baktim baska hicbir ileri profesyona izin vermiyor dedim carbineer olayim yanina ws koyayim, belki bisi daha korum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şunu belirteyim pvp ve pvm deki etkinlik farklı şeyler. Yani commandolar heavy silahlar aldı diye pvp de senden iyi olmaları gerekmez, bakarsın silahına, ona göre bir armor ya da shield giyersin, zaten kuvvetli silah yavaştır ya da bir penaltısı vardır.
Yaratıklara karşı da kaç koyarlarsa koysunlar çok önemi yok çünkü senin professionında muhakkak işi görecek bir silahı vardır.
Pistol her skillde kesin gerekli çünkü oyundaki savaşın yüzde yetmişi yaratıklarla yapılıyor ve bunlar ne olursa olsun meleeye geliyorlar. Yani silahınız ne olursa olsun cebinizde pistolunuz olacak.
BH lerin kullanabileceği 3 silahı var, ama bh lerin asıl özelliğinin tuzaklar olması lazımdı bence. Skillerin açıklamasında da söylediği gibi 4. seviyede bh askeri teknolojiyi bile geçen tuzaklar yapabiliyor. Ne olurdu ki bunları insanlar üzerinde kullanabilseydi? mesela action poolunu "kanatan" bir ağ kullanabilir bh, ya da dizzy yapan bir ok atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

bh ait 3 silah var, ozellikli olanlari kullanmak lazim yani armor delebilecek silahlari ,llc garip bi alet defaultta 1000 vuruyor ama specialleri ancak 17m bir alan icerisinde kullanabiliyosun bu rada 10000 e kadar cıkıyo vurus kuvveti,bu bir handikap aslinda llc 64m de kullanabileceginiz bir alet olmaliydi hedef yaklasirken carbine cekip35 40m de 3 4k lik vuruslar yapılmalıydı ve hedef size 20 m altina kadar yaklastigindada pistolunuzu cekip hedefi yok etmeliydiniz. ama olay bole gecmiyor. llc ile 64 m ates etmem cunku specler olmadan 1-1.2 k cakıyor o zaman dırek carbıne gecıyosunuz.zaten o mesafede knock down ve dıger actıonlarala hedefı hıc yanına yaklastırmadan yok edebiliyosun oleyse llc hic bi ise yaramıyor, dıceksınızkı kısa mesafede kullan; eee pıstolumde bir vurusta zaten 1200 1600 specle vuruyo hızı zaten 1.3 hem kanatıp hem de hamdan yıyebılıyosun , ustelık mıss durumu hıc yok gıbı. llc sadece zevk olsun dıe koyulmus gıbı speedi sliceli 3.1 oldu,ondan sıkılana kadar kullanılabılecek bır sılaha benzıyor. acıkcası hıc bır bh gorevıne llc ıle cıkabılecegımı sanmıyorum. belkı ılerıde bu yapıyı adam gıbı oturtabılırler ama sımdılık tamamen muallak, bana gore bh olmanın doru durust bır avantajı hala yok , tek bır karakter alabılıyosunuz stormtrooper gıbı oyundakı tum hayatınızı bh a ayırıyosunuz sonuc adam gıbı ranged defense lerınız bı9le yok , ne dıım hayırlısı seyredecez gorecez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...