Apache Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 uo:ea satılan ve türkiyeye gönderen siteler varmı gamestop ve ebgames gıbı yerlerde tukenmıs,amazonda malum.bir ara alısverıs yaptıgım cdgameshedeley gıbı bır yer vardı unuttum alısverıs etmıs olan varsa guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 amazon.co.uk den getırtıyorum ben devamlı. sorunsuz gelıyor adres hılesı ıle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu konunun üzerinden seller sular gectı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 arkadaslar bende sımdı hem samurai hemde 8th age var bunlar bırbırınden farklı oyunlarmı.samurai yuklu oldugu ıcın yuklemıyor 8th age. ya da sadece 8th age yuklesek olurmu ? bırbırınden farklılaklrı nedır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bildiğim kadarıyla 8th age daha önceki bir expansion, samurai daha sonra çıkmış. yine yanlış bilmiyorum, bir expansion kendisinden öncekilerin hepsini kapsıyor. şimdi sende iki account mu var? yoksa iki client mi var? önemli olan senin account'unda hangi expansion'ların aktif olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 8th age tüm paketleri kapsayan büyük bir paket.aos çok önceki en son çıkan tek paket mondains legacy.8th age yükleseniz zaten gene ML olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende su an 8th age aktıf durumda. ama ml desteklıyormu kı bu ? benım bıldıgım ayrıca alınmayacakmı bu paket ? ayrıca arkadaslar bu 8th age ıcın verılen hedıyelerın en ıse yarayanı hangısıdır ? hangısını seceyım.bırde bende yıne hedıye olarak verılen soulstone var bu ne ıse yarar ? [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:51 tarihinde, Multeci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sanırım bu konuda bana kımse yardımcı olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar