toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şimdi efenim durumu bir ss ile izah etmeye çalışayım. bir iconu örnek oarak veriyorum. adobe photoshop cs yazısının arkası görüldüğü üzere siyah. bu siyahlığı yok etmek istiyorum orda renk olmasın, wallpaper görünsün. nasıl becerilebilinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 görüntü özelliklerinde olması lazıkm ama bende bulamadım önce defautl temayı ayarlamayı dene sonra arkaplanı koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tema: değiştirilen tema daha çok tema gözat... silinmiş sanırım benim default tema yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 denetim masası - görüntü özellikleri - görünüm sekmesi - gelişmiş eğer tema kullanıyorsan bazı temalarda oluyor öle saçmalıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 temayla alakalı değil. bilgisayarım______>özellikler gelişmiş______>performans görsel efektler_____>masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gögesi kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 said: thelegbra demiş ki; temayla alakalı değil. bilgisayarım__________>özellikler gelişmiş__________>performans görsel efektler_________>masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gögesi kullan hayır asıl onunla alakası yok. o yazının gölgesini falan ayarlıyor sanırım. çünkü bende seçili ve arkadaştaki sorun olmuyor. bu muhabbet win95 çıktığından beri dediğim yerden düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dediğini yaptım seçiliydi zaten kutu ben seçili olmayan hale getirip uygula dedim masaüstü stili win klasikten win xp'ye döndü (mavi başlat çubuğu olan) sonra seçip tekrar uygula dedim bişey değişmedi. görüntü özellikleri __> masaüstü kısmında sağ alttaki renk seçeneğinde hangi renk seçiliyse o görünüyor iconların arka rengi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tamam doruk senin dediğin yer dogru da orda bir renk seçmen gerekiyor. ben renk olsun istemiyorum renksiz olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 thelegbra doğru söylemiş, o şekilde ayarlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 olmadı o şekilde işte 2 mesaj üstte anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ilgili registry ayari bir kurtcuk saldirisindan sonra bozulunca boyle oluyor. s.tylexp temalarindan birini yukleyerek duzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yok öyle değil o .. masaüstüne sağ tık.. simgeleri yerleştir... web öğelerini masaüstüne kilitle ... tiksiz.. bazen bundan oluyor... senin problemde bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkaplana resim dosyası yerine html dosyası koyuncada böle olur. bence bi html dosyası koy arka plana. sonra tekrar bir resim dosyası seç. belki düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 transparan mı yapacaksın yoksa saydam mı? ikisi çok farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 saydam işte ya. kardeşim anladın ne anlatmaya çalıştıgımı hala ne fesatlık yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @rahan nasıl farklılar abi :) tranparan (transparent) ingilizcede saydam demek, saydam ise türkçe :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hala beceremedim bu arada simdi s.tyle xp teması deneyeceğim son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya bu s.tyle xp yüzünden themes klasörü de kafayı yedi. hayırsever bir arkadaş c:/windows/resources/ altındaki themes klasörünü rar layıp upload edebilir mi benim için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://rapidshare.de/files/13363084/themes.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çok saol fistancım hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 np.dosyayı indirdindemi hallettin yoksa indirmeden mi? kafayı yicem sus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 senin yolladıgını indirmeme gerek kalmadı msn den bi arkadastan rica ettim ama sen yine de saol. bu arada icon rengini de hallettim. bilgisayaraım sag klik > özellikler z gelişmiş > performans > masaüstü simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan. bunun işaretli olması gerekiyormuş. bende zaten işaretliydi önce kaldırıp uygula dedim sonra işaretleyip uyguladım ve oldu. ilk denedigimde olmamıştı şimdi hallettim. yardımcı olan herkese eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar