Quen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 arkadaşlar ben wow a başlamak istiyorum ancak iki sorum olacak.birincisi burning legion'da oynayan bir çok arkadaşım var ve ben de orada başlamak istiyorum.acaba şu an burning legion serverında char açılıyormu. ikinci sorum ise eğer char açılıyor ise,wow accountunu istanbulda nereden alabileceğim olacak.(bahçelievler civarında olursa daha iyi olur) p:s: wow cd si satılan yerler adlı başlığı inceledim ancak orada güncel bilgiler bulamadım o yüzden bu topic altından onu da sorayım dedim. ilginiz için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 full serverlarda char creation'ı yeni açtı blizzard o yüzden bl'de açabilirsin... nerden alıcam sorusunuda istanbullu arkadaşlar cevap versin ama benim tafsiyem "gamersloot" olur.sadece key satıyorlar ama 10 dk'da teslim ediyorlar,cd'leride herhangi bi yerden temin edebilirsin zaten(arkadaşlarından falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yeni char açmayı deneyen yok mu son günlerde bl de.bir de gamers loot nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ya bu wowda lvl atlamak biraz daha kolay olsa ne olurdu omrum curudu sunun başında :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 lvl 27 de oyunu bırakıbilirim diyebilirsin, en azından ben demiştim. zaman hırsızı bir oyun bunu göze alıp başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 arkadaşlar ben oyunu uzun süredir oynayan bir arkadaşımdan seyrediyorum .oyuna başlasammı acaba diye sormadım onun kararını verdim.Bana sordugum soruyla ilgili yanıt verebilirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kadıköydeki nezih kitabevinde olması lazım.. ben guild warsın peşinden koştururkene abi wow geldi yeni bir sürü ondan werelim demişlerdi bana : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 http://www.aral.com.tr/oyun/satis_noktalari.asp burdaki yerleri telefonla arayıp sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben olsam istanbuldan almazdım (ki ben oldum almadım :d) burada 100 milyon veya üstüyken senditten vs 45 milyon civarı alabilirsin. ama 1 hafta-21 gün arası bekleme süresi var haberin olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bi 10 gün önce filan vatan computer cevizlibağ'da bizzat kendim gördüm. oem ürünlerin satıldığı bölümün yakınındaki kasanın arkasındaydı (vay be yerini bile söyledim sana daha napim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 gold computer bahçelievler'de bulabilirsin. kdv dahil 85 milyon gibi bir fiyatı var ama emin degilim. oraya sürekli gelip, tükeniyor ellerinde kalmamışsa istedebilirsin, hemen getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 D&R Florya Holiday Inn.. Son kalan 2 d&r magazasından biri. diğeri suadiye. bir saat sonra alıcam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smthrill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 flyinn'in açık otoparkındaki girişten girince hemen solda kalan mağazada kalmış 2-3 tane. not:geffen florya holiday inn değil flyinn :) [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 11:54 tarihinde, Smthrill tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 holiday inn hotel değilmiydi lol :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olur öyle uykusuzum.. suadiyeye gittim adamlar nah çektiler bana stok hatası diyor bir de.. olsun ya tikky bacıları esefle izledim ben de. şimdi flyinnde d&r da mı var yoksa başka bir mağazada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 www.sendit.com sadece oyun degil, baska siparislerim de sorunsuz geliyor sendit ve biletix insanin hayatini kolaylasitiryor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 öyle de d&r'da eşşek gibi taksit yapıyorlar bana. pek active olmıycam oyunda cdyi haybeye alıyorum. külfeti azalıcak taksitle. küçük küçük çıkıcak yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ne kadar pay alıosun kardan?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar