_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ehehe süper ya izledigimde kopmustum gerci iyi bisey degil adamın yaptıgı ama komik sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 komik olan tarafı ne bunun? komik bulan herkese soruyorum bu soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu olaydan sonra çocuğun ilerde problemleri çıktığında anası babası sorarlar kendi aralarında "biz bu çocuğu büyütürken neyi yanlış yaptık acaba ?" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 komik olan tarafı çocuğun reaksiyonunun 1 saniye sonra gelip, birinci etapta ekrana çat çut diye 2 kere geçirmesi, kedi gibi arkaya çekilir gibi yapıp 3 kere daha çat çat çut diye geçirip chad'in arkasına kaçması ve pantolonunu tutup yamuk ağızla ağlaması. bu saniyeler geçtikten sonra tragedya kısmı başlıyo...işte bu da komik :d komik bi yana, ağlayasım geldi çocuğu görünce çok üzüldüm.cidden, çok pis içim acıdı ve chad denen o adama öyle pis küfrettim ki..., ha ayrıca çocuğun ses tonu o korkuyla , maze deki çıkan ses tonuyla aynı çıkıyo o da gülmenizi sağlayan unsurlardan bi tanesi. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 20:12 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ekranı tokatlaması açıkçası beni de güldürdü ama şevkat bekleyen o gözler yaş döküp, baba göğsü bekleyen o beden; üvey babasının önünde çelişkili biçimde geri gidip geldikçe; çocuğun ekrana vurmasının komik olduğunu tamamen unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 çocuğa zazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 yazık ama çok komik bee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar