_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ehehe süper ya izledigimde kopmustum gerci iyi bisey degil adamın yaptıgı ama komik sonuçta.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 komik olan tarafı ne bunun? komik bulan herkese soruyorum bu soruyu.
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu olaydan sonra çocuğun ilerde problemleri çıktığında anası babası sorarlar kendi aralarında "biz bu çocuğu büyütürken neyi yanlış yaptık acaba ?" diye
kanix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 komik olan tarafı çocuğun reaksiyonunun 1 saniye sonra gelip, birinci etapta ekrana çat çut diye 2 kere geçirmesi, kedi gibi arkaya çekilir gibi yapıp 3 kere daha çat çat çut diye geçirip chad'in arkasına kaçması ve pantolonunu tutup yamuk ağızla ağlaması. bu saniyeler geçtikten sonra tragedya kısmı başlıyo...işte bu da komik :d komik bi yana, ağlayasım geldi çocuğu görünce çok üzüldüm.cidden, çok pis içim acıdı ve chad denen o adama öyle pis küfrettim ki..., ha ayrıca çocuğun ses tonu o korkuyla , maze deki çıkan ses tonuyla aynı çıkıyo o da gülmenizi sağlayan unsurlardan bi tanesi. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 20:12 tarihinde, kanix tarafından güncellenmiştir]
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ekranı tokatlaması açıkçası beni de güldürdü ama şevkat bekleyen o gözler yaş döküp, baba göğsü bekleyen o beden; üvey babasının önünde çelişkili biçimde geri gidip geldikçe; çocuğun ekrana vurmasının komik olduğunu tamamen unuttum.
Öne çıkan mesajlar