elvyn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyunda bir hırsızlık çetesini yonetiyoruz. çete üç elemandan oluşuyor; rakun sly cooper, tekerlekli sandelyeye mahkum kaplumbaga bentley ve hipopotam murray. oyunda cooper ailesinin mirasını çalan kişiye karşı şavaşırken bir flashback yaşıyoruz ve geçmişi oynamaya başlıyoruz. oyun cidden çok iyi, gerek gorsel gerek de oynanış olarak. diger platform oyunlarındaki gibi karakteri kontrol edeyim derken çıldırmıyoruz, rahat rahat savaşıyoruz, kapışıyoruz. tuş karmaşası olmaması ise ayrı bir guzellik. oyunun ilerleyiş biçimi ise bolumler, bunların içindeki kısımlar, ve bu kısımları oluşturan gorevlerden oluşuyor. her gorev bolumun ana amacına hizmet ediyor, aynı zamanda genel hikayenin de ilerleyişinde rol oynuyor. her karakteri ayrı ayrı gorevlerde kontrol edebilmemiz ve power uplar alarak onları geliştirebilmemiz de ayrı bir lezzet katmış. gerçekten bir çetenin içindeymiş gibi hissediyoruz oyunu oynarken. grafikler cell shading kullanılarak çok temiz bir şekilde hazırlanmış. hem kocaman bir haritada bulundugunuzu hissediyor, hem de bu detaylı haritanın içinde kaybolmadan ilerleyebiliyorsunuz. senaryo onceki iki oyuna paralel ilerliyor, ama benim gibi onceki oyunları oynamadıysanız da bir eksiklik hissetmiyorsunuz. oyundan kopmamanız için araya ufak flashback videolar sıkıştırılmış. kısacası oyunu şiddetle oneriyorum, başından kalkmadan bir çırpıda bitirilecek oyunlardan. haydin kolay gelsin [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 18:32 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 çok eğlenceli bir oyuna benziyor,ps dergisinden cıkan demosunu oynadım hastası oldum,ilk fırsatta alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar