endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyuna girdikden 5 dk sonra falan dc veriyo neden oldugunu anlamadım ama son 1-2 gundur oluyo basına gelen veya bilgisi olan varmı ????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 banada aynısı oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şifreni senden başka bilen mi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şifreyle falan alakası yok baska biseyden oluyo ama hala cozemedim ne kadar iş varsa basıma geldi clan bug yuzunden clanda kaldım bu cıktı bide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bendede arada oluo oyunu engelleyen bi program filam vardir sanirim restart atinca duzelio msn i oyuna girdikten sonra acmayi filam dene ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 oyunda iken web sitelerinede giriyo senin dediginle aynı mantık o zaman ondan kaynaklanıyo olabilir yada service pack 2 var ondanda olabilir :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bendede service pack 2 var ama oyunda 5 dakka sonra dc olmuo makine öyle bi kasıoki hata verio en sonunda :D ama fps nin düşük olduğu yerlerde dc vermio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 marlo dedigi gibi pc yeni actım daha atmadı dc vermedi yani sanırım telekomla ilgili sorunda olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 edit fps nin fazla olduğu yerlerde dc vermio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 şifreni bilse bile dc edemez benim bildigim kadarı ile türkiye genelinde baglantı sorunu var onunla bi alkası olabilir yada oyundaki lagtan dolayı makina kendini kasıyorda olabilir başka nedenlerden dolayı dc etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 444 1 444 arayın, türk telekomdan öğrenin. benim bildiğim kadarıyla ankara bölgesi ve hatlarında bi sorun war. ama galiba gm ler de bişiler yapıyo o lag biraz da oradan kaynaklanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar